Shadow

TeamUnify lagrede arbeidstimer for Sides Sisters Swim School


Meredith Kinman og Allison Spencer vokste opp i en svømmefamilie. Allison, den eldste av de to, var en dyktig svømmer som svømte konkurransedyktig gjennom videregående skole og college. Etterpå dro hun tilbake for å trene sin yngre søster Merediths svømmelag, hvor de til slutt vant et svømmestatsmesterskap under Merediths siste år på videregående.

Etter å ha fortsatt å trene sammen etter hvert som tiden gikk, ble “Sides Sisters” (pikenavnet deres) til slutt navngitt til Metro Hall of Fame. Parets prestasjoner og engasjement i den lokale svømmeverdenen gjorde deres pikenavn “Sides”, et å huske.

Mens søstrenes karriere førte dem til å undervise, opprettholdt de en drøm om å jobbe og trene sammen igjen. Muligheten til å gjøre det dukket opp på slutten av 2019 da eieren av en lokal svømmeskole, Barb Graeve, bestemte seg for å selge virksomheten sin og ringte Meredith og Allison. Drømmen deres var i ferd med å bli til virkelighet.

Selv om covid-19-pandemien gjorde det vanskelig å kjøpe en bedrift tidlig i 2020, kunne Sides-søstrene offisielt overta skolen i juli 2020. Slik det ser ut i dag, har de 30 ansatte og betjener mellom 300-350 elever per uke, takket være populariteten til deres tilnærming til kun privattimer. Vi satte oss ned med Meredith og Allison for å høre mer om fremtiden deres med svømmeskolen deres og hva det betyr for dem å være en kvinnelig og familieeid bedrift.

Hva har TeamUnify gjort for bedriften din?

«Det har vært en lettelse. Våre kunder synes det er veldig brukervennlig. Før TeamUnify ble jeg bombardert med e-poster av så mange grunner da jeg åpnet registreringen. Familiene våre må registrere flere barn for flere klasser, og nå kan de gjøre det uten problemer. Det har forandret livet, og jeg får ikke 8000 e-poster. Det har spart meg for timer med arbeid.»

“Før TeamUnify ventet vi på å fakturere og manglet stadig betalinger og fakturering på tilfeldige tidspunkter, og nå er alt umiddelbart.”

Hvilket system har du brukt tidligere, og hvorfor flyttet du til TeamUnify?

“Vi brukte JackRabbit tidligere for registrering. Prosessen med å lære å bruke den var forferdelig. Det var så mye informasjon som vi ikke trengte eller anser som nyttig å sile gjennom.»

“Det er alltid noen som hjelper meg når jeg trenger det.”

«Jeg elsker nettstedet; Jeg kan gjøre alle mine egne ting. Jeg kan gjøre alle oppdateringene mine så enkelt; nettsiden fungerer så bra. JackRabbit snakket ikke med nettsiden vår, så jeg måtte koble alt ved å sende en e-post til noen for å gjøre det. Jeg kan gjøre det helt alene på TeamUnify.»

“Hvis jeg kan finne ut av nettstedet, så vet du at det er ganske enkelt!”

Om Sides Sisters svømmeskole

Å lære barn å bli vannsikre er det ultimate målet for The Sides Sisters Swim School. Når vannsikkerhetsferdighetene er oppnådd, setter vi vår ære i å gi et sterkt svømmegrunnlag som lar barnet ditt ta svømmereisen til neste nivå. Lære merKilde