Shadow

Spille det trygt | SportsEngine


Tjenestemenn spiller en veldig viktig rolle, og det er virkelig avgjørende at våre offisielle på isen håndhever spillestandarden for USA Hockey på alle områder av spillet, inkludert kroppskontakt og kroppskontroll.

Ingen vil se noen bli skadet på isen. Som funksjonærer er det vår jobb å sørge for at spillere, trenere og fans er i et trygt (og morsomt) miljø.

Men selv da er det bare så mye vi kan gjøre for å sikre den sikkerheten. Heldigvis er ikke ansvaret utelukkende vårt. Nye sikkerhetstiltak og fokus på USA Hockey har bidratt til å holde fast i den pågående innsatsen for å sikre et tryggest mulig miljø for alle som er involvert i spillet.

Vi tok kontakt med Kevin Margarucci, USA Hockeys manager for spillersikkerhet, for å høre hva som gjøres for å holde spillet, og alle som er involvert i det, tryggere.

Spørsmål: Hva er noen av de nye initiativene som USA Hockey har implementert angående spillersikkerheten?

Kevin Margarucci: Sikkerhet er vår toppprioritet hos USA Hockey, og vi jobber alltid med måter å gjøre spillet tryggere for alle involverte, både på og utenfor isen. En av de betydelige endringene som kommer neste sesong er en oppdatering av vårt hjernerystelseshåndteringsprogram.

Kort sagt, for en spiller som mistenkes for å ha hjernerystelse, vil USA Hockey kreve et retur-til-spill-dokument signert av en lege. Noen stater krever det allerede som standard for retur til spill, men mange gjør det ikke. I de statene der det ikke er et krav, kan en forelder bare gå opp til en trener og si: “Ja. Vi dro til legen. Han har det bra.” Det er det. Vi vet ikke nødvendigvis om de noen gang har blitt evaluert. Som det nasjonale styringsorganet følte vi at det var viktig å ha en konsistent tilbakevending til spillestandard over hele landet.

Spørsmål: Kroppskontroll har alltid vært et problem med varmeknapper. Hva er gjeldende standarder for kroppskontroll på ungdomsnivå?

Margarucci: På 12U-nivå og under er standarden kroppskontakt under spill, med juridisk kroppskontroll under spill som er tillatt på 14U-nivå og over. Vår vekt er å lære barna at det å gi en kroppssjekk og å motta en kroppssjekk er en ferdighet. Vi ønsker virkelig å legge vekt på det og understreke progresjonen fra kroppskontakt til kroppssjekking. Når det er sagt, mens kroppssjekking ikke er tillatt på 12U-nivå i spill, er det viktig at trenere lærer kroppssjekking under trening på 12U, slik at barna er forberedt på neste nivå.

Spørsmål: Hvor viktig rolle spiller tjenestemenn i hvordan de patruljerer kroppskontroll under kamper?

Margarucci: Tjenestemenn spiller en veldig viktig rolle, og det er virkelig avgjørende at våre offisielle på isen håndhever spillestandarden for USA Hockey på alle områder av spillet, inkludert kroppskontakt og kroppskontroll.

Når det er sagt, er det bare ikke tjenestemennene som har ansvaret. Det er viktig at våre trenere og foreldre forstår, underviser og støtter USA Hockey-spillestandarden. Vi må fortsette å utdanne alle interessenter som er involvert i spillet om spillestandarden og sikre at respekt er en sentral tankegang i hvordan vi spiller, trener, leder og administrerer spillet.

Spørsmål: Det er klart disse barna ser på NHL på TV. Hvor viktig er det å lære barn at det å etterligne noen av hitene de ser fra idolene sine på TV, ikke nødvendigvis er den beste måten å gjøre det på på ungdomsnivå?

Margarucci: Den gode nyheten er at hele hockeyen, inkludert NHL, jobber med å eliminere farlige treff og spill. Størrelsen og styrken til spillere i NHL er mye annerledes enn ungdomshockey, og spillet er ekstremt raskt, noe som kan resultere i noen betydelige kollisjoner. Det er viktig for ungdomshockeyspillere (og trenere, foreldre, funksjonærer og fans) å lære hva som er akseptabelt og uakseptabelt når det gjelder kroppskontakt/kroppskontroll og å vite at det er ting de kan se på NHL-nivå som ikke er passende for ungdom. hockey.

Spørsmål: Kan du fortelle oss om ditt engasjement i Concussion Legacy Foundation?

Margarucci: Sikker. Det er et relativt nytt initiativ gjennom Concussion Legacy Foundation som vi har støttet, kalt Team Up, Speak Up. Fokuset er å la spillerne få vite at det er OK å, og at de bør, snakke for en lagkamerat som kan ha hjernerystelse og rapportere til en trener, forelder, lege eller atletisk trener. På slutten av dagen er det et enkelt og rett frem program som kan ha en betydelig innvirkning, og vi er glade for å være medKilde