Shadow

Odds for VM 2022: Tre langsiktige tittelfuturespill å vurdere


Regjerende Verdensmesterskap mestere Frankrike ønsker å forsvare tittelen sin, men er det et lag som kan trosse oddsen og overraske spillerne?

Arrangementet i Qatar på FOX Sports er bare noen måneder unna, og tippere er allerede i ferd med å fastsette futures-spill. La oss dykke ned i et par lange skudd som potensielt kan forstyrre noen fjær som faller.

2022 FIFA World Cup odds avslørt – Alexi Lalas, Stu Holden gjør sine tidlige valg

2022 FIFA World Cup odds avslørt - Alexi Lalas, Stu Holden gjør sine tidlige valg

Ett år ut av 2022 FIFA World Cup tar Alexi Lalas, David Mosse og Stu Holden en titt på “alt for tidlig” FOX Bet-odds og kommer med sine spådommer og valg.

FOX Sports fotballekspert Doug McIntyre uttalte at underdogs sjelden tar kronen i verdenscupen.

“Bare åtte nasjoner har vunnet fotballens største premie, med bare tre førstegangsmestere de siste 50 årene,” forklarte McIntyre.

Men når det kommer til underdogs, har de definitivt bjeffet litt på klodens største scene.

Siden verdensmesterskapet i 1978 var Italia i 2006 den største underdogen som vant alt. Etter det har det ikke vært mange underdog-VM-vinnere, men noen overraskelseslag har hatt morsomme løp. Kamerun kom til kvartfinalen i 1990, men tapte for England, 3-2. Sør-Korea kom seg til semifinalen i 2002, men tapte for Tyskland, 1-0. I 2018 kom Kroatia til finalen, men tapte mot Frankrike, 4-2.

Disse lagene har vist at selv om det er sjeldent, er ikke langskudd lag du bør telle ut mens du gjør dine futures-spill.

Det er massevis av talent å gå rundt på disse lister, så la oss ta en titt på noen sovende lag som kan gjøre potensielle dype løp, og, enda viktigere, lag som kan være verdt et dryss satsingsmessig.

FOX Bet Associate Trader Steven Hemke liker to lag med lange odds for å lage litt støy i verdensmesterskapet: 80-1 Senegal og 150-1 Canada.

“Senegal, vinnerne av African Nations Cup, har mange talenter i Sadio Mane (Bayern München), [Abdoulaye] Diallo, Gueye, [Kalidou] Koulibaly og en toppkeeper i Edouard Mendy (Chelsea),» uttalte Hemke. «De bør gå videre fra gruppe A, mot vertskap for Qatar, Ecuador og Nederland.»

Senegal er i en tøff posisjon som vert hjemme, men hvis de kan dominere den kampen og komme med en uttalelse, er de på vei til å løpe.

VALG: Senegal +8000 hos FOX Bet (sats $10 for å vinne $810 totalt) for å vinne verdenscupen

De er imidlertid ikke det eneste overraskelseslaget å se.

“Canada er i en tøff gruppe F, men hvis de kan få et resultat over Kroatia, kan de finne seg selv i andre runde til en ganske rimelig pris,” forklarte Hemke. “De har også noen topptalenter med trioen Alphonso Davies, Cyle Larin og Jonathan David – beviste internasjonale målscorere.

“De viste et fantastisk lag- og defensivt spill under trener John Herdman, og fikk resultater i alle de fire kampene som ble spilt mot USA og Mexico under kvalifiseringen.”

VALG: Canada +15000 hos FOX Bet (sats $10 for å vinne $1510 totalt) for å vinne verdenscupen

La oss ikke glemme å gi hjemmelaget litt kjærlighet og støtte. USMNT er ikke et lag å sove på. FOX Sports bettingekspert Jason McIntyre forklarer hvorfor.

“USA er det yngste laget i feltet (langt), med en gjennomsnittsalder på 24,3. Ecuador kommer på andreplass, på 26,3. Den gode nyheten er at stanken av å ikke kvalifisere seg til 2018-cupen ikke er knyttet til denne gruppen , hvorav mange var tenåringer på den tiden,” sa McIntyre.

“Det er en sjanse for at USA ikke stiller med en spiller som er 30 år eller eldre på verdenscuplisten. Borte er trofaste Michael Bradley og Jozy Altidore; gå inn spirende stjerner som Christian Pulisic (Chelsea), Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) og Weston McKennie (Juventus).”

McIntyre mener Team USAs kamp mot England er mest kritisk, men hvis de vinner det, se opp. Han tror også på styrken og talentet til denne vaktlisten.

“På papiret er dette et mer talentfullt lag enn 2002-gruppen som nådde kvartfinalen i VM 2002,” sa McIntyre. «Dette er det mest globale talentet USA noen gang har hatt: 22 år gamle Timothy Weah spiller i Frankrikes øverste liga; 23 år gamle Tyler Adams spiller i Tyskland; 21 år gamle Sergino Dest i Barcelona; 24 år -gamle Antonee Robinson for Fulham.

VALG: USMNT +8000 hos FOX Bet (sats $10 for å vinne $810 totalt) for å vinne verdenscupen

Hvis du vil satse på disse overraskelseslagene, gå over til FOX Bet for å plassere innsatsene dine.

Last ned FOX Super 6-appen for din sjanse til å vinne tusenvis av dollar på de største sportsbegivenhetene hver uke! Bare gjør dine valg, og du kan vinne hovedpremien. Last ned og spill i dag!


Få mer fra FIFA Club World Cup Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde