Shadow

Sides Sisters gjorde svømmeskoledrømmen sin til en realitet


Meredith Kinman og Allison Spencer vokste opp i en svømmefamilie. Den eldste av de to, Allison, var en dyktig svømmer som svømte konkurransedyktig gjennom videregående skole og college. Etterpå dro hun tilbake for å trene sin yngre søster Merediths svømmelag, hvor de til slutt vant et svømmestatsmesterskap under Merediths siste år på videregående.

Etter å ha fortsatt å trene sammen etter hvert som tiden gikk, ble “Sides Sisters” (pikenavnet deres) til slutt navngitt til Metro Hall of Fame. Parets prestasjoner og engasjement i den lokale svømmeverdenen gjorde deres pikenavn “Sides”, et å huske.

Mens søstrenes karriere førte dem til å undervise, opprettholdt de en drøm om å jobbe og trene sammen igjen. Muligheten til å gjøre det dukket opp på slutten av 2019 da eieren av en lokal svømmeskole, Barb Graeve, bestemte seg for å selge virksomheten sin og ringte Meredith og Allison. Drømmen deres var i ferd med å bli til virkelighet.

Selv om COVID-19-pandemien gjorde det vanskelig å kjøpe en bedrift tidlig i 2020, kunne Sides-søstrene offisielt overta skolen i juli 2020. I dag har de 30 ansatte og betjener mellom 300-350 elever per uke, takket være populariteten til deres tilnærming til kun privattimer. Vi satte oss ned med Meredith og Allison for å høre mer om fremtiden deres med svømmeskolen deres og hva det betyr for dem å være en kvinnelig og familieeid bedrift.

Hvilke mål har du for svømmeskolen din i fremtiden?

Meredith Kinman: «Å finne plassen og finne de ansatte som hjelper oss å utvide. Prøver å finne den balansen mellom å være mamma, drive en bedrift og holde alle i kø. Vi har nettopp satt en ansatt på lønn så det er rom for å utvide. Vi vil gjerne legge til svømmeskoler rundt Omaha.»

Hvilke utfordringer møter du i din virksomhet og bransjen?

Meredith: «Bemanning, akkurat som alle andre. Vi har noen virkelig gode instruktører, og vi prøver å behandle dem så fantastisk som mulig fordi de er virkelig flotte mennesker. Men vi ga alle en høyning for å holde seg konkurransedyktige fordi det er så mange steder som betaler mye penger.»

Allison Spencer: “Vi ansetter barn som er involvert i alt, og vi vil ikke at de skal gå glipp av korkonserten og andre aktiviteter på grunn av jobben – vi vil ikke ta noe fra dem, så vi har barn som jobber så lite som 2 timer en uke, og det er OK.”

Allison: «Det er egentlig vår eneste store utfordring. Vi vil gjerne begynne å tjene penger på sosiale medier, men vi er ikke så gode på det akkurat nå!»

Hva betyr det for deg å være en familieeid og kvinnelig bedrift?

Meredith: «Det har forandret livet. Hunnene i familien vår er veldig sterke kvinner – alle jobber og er høyt oppe i jobbene sine. Og nå passer vi inn i resten av familien fordi vi er sjefene. Vi har fått mye hjelp på grunn av de sterke hunnene rundt oss. Vår fetter er advokat og tilbyr mange råd som har spart mye tid og penger.»

Allison: “Vi kunne heller ikke ha kjøpt virksomheten uten Barb Graeve (tidligere svømmeskoleeier) fordi hun hadde alt bygget og klart til å gå. Vi overtok det hun allerede hadde etablert. Det var bare en drøm å eie en svømmeskole før, men hun hadde alt klart slik at vi bare trengte å kunne svømme.»

Meredith: «Jeg liker å kunne forsørge familien min økonomisk nå. Det er fint at jeg får kontrollere hvor mye penger vi tjener – hvis vi vil tjene mer, åpner vi bassenget for flere leksjoner.»

Allison: “Vi jobber ganske bra sammen også fordi vi har alle våre små jobber og vi kommuniserer og stoler på hverandre. Det er søsteren din, så det er ikke noen du MÅ jobbe med du valgte dette.»

Hvilke råd vil du gi fremtidige kvinnelige bedriftseiere

Meredith: “Jeg skulle ønske jeg hadde en jobb for alle – jeg skulle ønske jeg kunne ansette alle vennene mine som er fantastiske i det de gjør fordi det er så bra. Sats på deg selv, du gjør alt dette arbeidet for noen andre, du kan like gjerne ta en sjanse på deg selv.

Meredith: «Ta sjansen på deg selv. Du kommer aldri til å vite at du kan gjøre det før du prøver – det kan ikke være verre enn det du gjør akkurat nå. Hvis jeg holder meg oppe hele natten og jobber med baken, så gjør jeg det for meg selv.»

Om Sides Sisters svømmeskole

Å lære barn å bli vannsikre er det ultimate målet for The Sides Sisters Swim School. Når vannsikkerhetsferdighetene er oppnådd, setter vi vår ære i å gi et sterkt svømmegrunnlag som lar barnet ditt ta svømmereisen til neste nivå. Lære merKilde