Shadow

For kjærligheten til sport: Cru Martinson


Denne artikkelen er det tredje intervjuet fra månedens idrettsutøver (AOTM)-serien i samarbeid med TrueSport. For å nominere en idrettsutøver eller lære mer, sjekk ut vår AOTM hovedkvarter.


Det er ikke mange 7-åringer bygget med utholdenheten til en OL-utøver, men Cru Martinson har det. Det er lidenskapen som driver en spiller som er mindre i vekst enn sine kolleger over målstreken. Cru er en spiss for NXT Level Hockey og Jr. Ducks. Crus lidenskap og utholdenhet gjorde ham til en utmerket nominasjon for SportsEngine og TrueSports idrettsutøver av måneden.

Når det gjelder konkurranseidrett, er Cru spesielt unik i sin tilnærming – med å fokusere mer på den morsomme og læringsprosessen det er å spille sport i stedet for utmerkelser og resultater. I motsetning til mange ‘virale’ idrettsutøvere, spiller han ikke fordi han må; han spiller fordi han vil leke.

“Å være den yngste spilleren noensinne som har skøyter, trent og spilt i klubben kommer med litt press, men Crus utholdenhet og dedikasjon til hockeysporten gjør ham til den beste spilleren han kan være,” sier Meg Martinson, Crus mor.

Du har kanskje sett Cru på NHL-nettverket, Press Sports, Whistle eller Bardown utføre en av hans mange trick-shots. Cru legger ned utallige timer med trening for å mestre hver lek med trener Mike Bickley, som Cru begynte å trene med bare to år gammel. Utenfor isen bokser Cru og fokuserer på kjernetrening for å holde tritt med flere seniorspillere.

SportsEngine og TrueSport tok igjen Cru, og Olympian, Professional Boxer og TrueSport Athlete-ambassadør Richard Torrez Jr., som tilbrakte tid med Cru for et intervju for å bytte historier om tiden deres i sport.

Du kan spørre deg selv hva disse to idrettsutøverne har til felles, men svaret er mer enn du tror. Både Cru og Richard møter idrettsutøvere som er dobbelt så store og er fryktløse i konkurranse. Begge lener seg på familien for å få støtte og lar idrettene deres bidra til å gi dem karakterbyggingen og livsferdighetene som trengs for å lykkes. Hva har elite- og ungdomsutøvere til felles? Gå inn i intervjuet vårt for å finne ut.

Hvem hjelper deg gjennom de tøffe dagene?

Richard Torrez, Jr.: Jeg skylder definitivt mye til treneren min; faren min coachet meg da jeg var på din (Crus) alder. Han var virkelig med på å forme meg og min karriere i ringen og utenfor ringen også. (Cru) Hvordan har treneren din hjulpet deg gjennom en tøff dag?

Cru Martinson: Trener Mike hjelper meg å mestre ferdighetene mine og hjelper meg med å hente meg, slik at jeg kan spille bedre neste runde.

RTJ: Ja, å ha noen som det kan virkelig gjøre en forskjell.

Hva er det du liker best med sporten din?

Richard: Innen boksing har jeg reist til 15 forskjellige land med USA Boxing. Jeg må si at det er noe av det kuleste jeg noen gang har gjort. (Cru) hva er noe av det kuleste du har gjort i hockey?

Cru: Jeg vant mitt første mesterskap, og neste måned skal jeg til Chicago for hockey.

Hva forteller du lagkameratene dine på en dårlig dag?

Cru: “Jeg sier til dem god jobb, ikke bekymre deg! Vi får dem neste gang.”

Richard: “Det er kjempebra, mann. Det er gøy å være underdog og få dem til å tie haterne. Det er morsomt å bevise at folk tar feil, og du har det definitivt.”

Slår hardt på den.

Richard: (Til Cru) Jeg vet at hockey er favorittsporten din, men jeg vet også at du bokser litt utenfor banen. Har du en favorittpunch eller kombinasjon du liker å kaste?

Cru: The Uppercut.

Richard: Kan du vise meg en Uppercut, mann?

*Cru slår et slag*

Når du ikke jobber med grunnleggende boksing eller hockey, hvilke ferdigheter håper du å mestre?

Cru: Zorro og Michigan.

Meg Martinson (moren til Cru): Han er vanligvis i bakgården og prøver å mestre hver av dem. Trener Mike sier at han ikke skal bekymre seg for triksene, men Cru er utholdende.

Richard: Det er utrolig, Cru. Som idrettsutøvere må vi alltid presse oss selv for å fortsette å male, og jeg vet at du har dette.

Speed ​​Round med Cru

  • Favoritt hockeyminne? Da jeg fikk vinnermålet
  • Favoritt hockeylag? Las Vegas Golden Knights
  • Favorittidrettsutøver/lag? Jonathan Marchessault #81 (Las Vegas Golden Knights)
  • Gå til snack før spillet/godbit etter spillet? Ostecroissant
  • Favoritt pump-up sang? Rockstar av Post Malone
  • Hvem henter deg når du er nede? Moren min

Kilde