Shadow

Sevilla vs. Manchester City – Fotballkamprapport – 6. september 2022


Erling Haaland scoret to ganger da Manchester City åpnet sin Champions League-kampanje med en 4-0-seier på bortebane i ut-of-form Sevilla tirsdag.

Haaland snudde Kevin De Bruynes innlegg midtveis i første omgang, og etter at Phil Foden doblet Citys ledelse tidlig i andre periode, scoret Norge-spissen sitt 12. mål på syv kamper for å gi Sevilla et fjerde tap fra de fem siste kampene.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Jeg tror hans [Haaland] Tallene i hele karrieren, selv i tidligere lag, er ganske like, sa City-sjef Pep Guardiola.

“Han har en utrolig følelse av mål. Vi har utrolige antall mål når det gjelder mål og vi må fortsette slik. Nok en kamp mot Tottenham og forhåpentligvis kan vi fortsette.”

Haaland forårsaket de fleste problemene for Sevilla i første omgang. Han var på rett sted til rett tid for å åpne scoringen etter 20 minutter, og fanget De Bruynes innlegg på volley.

City så ut til å score tre minutter etter pause, da en kontring ledet av Haaland og De Bruyne endte med at sistnevnte kjørte gjennom på mål med bare Bono å slå, men Marokko-keeperen slo seg utmerket for å nekte belgieren.

Guardiolas side doblet fortjent ledelsen etter 58 minutter da Foden vred og snudde på kanten av feltet før han skjøt en dyktig plassert avslutning i lengste hjørne.

Og i en dominerende forestilling hadde City sitt tredje ni minutter senere, Haaland scoret sitt 12. mål i en City-trøye etter å ha banket inn fra Fodens parerte skudd. Den formsterke angriperen ble byttet ut 20 minutter før tiden med Julian Alvarez som tok hans plass.

City kontrollerte besittelsen for komfortabelt å se ut kampen og la til og med til en fjerde øyeblikk før sluttsignalet da Ruben Dias banket inn Joao Cancelos kryss, mens Sevilla slet med å true Premier League-mesterne uansett.Kilde