Ron Capps beseirer Matt Hagan for å vinne NHRA Funny Car-arrangementet i Indianapolis

INDIANAPOLIS — Ron Capps vant Pep Boys NHRA Funny Car All-Star Callout på en hole-shot søndag i NHRA US Nationals.

Capps slo Matt Hagan i siste runde for å ta topppremien på $80 000 i bonusarrangementet på Lucas Oil Indianapolis Raceway Park.

Capps, den forsvarende seriemesteren, hadde et løp på 3,936 sekunder på 330,47 mph i en GR Toyota Supra. Hagan løp raskere 3.900 på 328.66, men Capps var raskere fra startstreken for hullskuddet.

“Dette viste seg å være så gøy,” sa Capps. “Bilen fraktet posten i siste runde, og det er så kult å vinne på et hole-shot og å gjøre det for så mye penger, jeg elsker det for gutta mine. Vi har hatt så mange spesielle øyeblikk i år og dette rangerer der oppe, til forhåpentligvis i morgen. Men denne er virkelig, virkelig stor for oss.”

Capps slo Tim Wilkerson og John Force for å nå siste runde, og sikret også sin femte nr. 1-kvalifiseringskamp for sesongen med sitt løp på 3.864 til 333.58 mot Wilkerson.

Brittany Force tok kvalifiseringsplassen nr. 1 i Top Fuel, Greg Anderson var raskest i Pro Stock og Angelle Sampey toppet Pro Stock Motorcycle-feltet i finalen i ordinær sesong.

Brittany Force brøt begge ender av løyperekorden i Top Fuel med et løp på 3.640 på 337.75, og hevdet sin syvende toppplass bak.

Anderson tok sin tredje strake nr. 1-kvalifisering på styrken 6.567 på 208.10 fra lørdag i en Chevrolet Camaro. Sampey løp på 6.796 på 199.88 lørdag på en Suzuki.