Shadow

Rollins ekspanderer i Storbritannia med oppkjøpet av Europest


Caspar Appeldoorn (til venstre), administrerende direktør i Orkin International EMEA, sammen med Andrew Housley, grunnlegger av Europest. FOTO: ROLLINS INC.

Atlanta, Ga.-baserte Rollins Inc., et globalt forbruker- og handelstjenesteselskap, fullførte gjennom et av sine datterselskaper oppkjøpet av Europest Environmental Services, med hovedkontor i Caerphilly, Sør-Wales, Storbritannia, i begynnelsen av juni.

Andrew Housley grunnla Europest i 2001 sammen med tre tidligere kolleger: Richard Edwards, Morgan Francis og Lee Davison. Over tid vokste Europest til et av de største uavhengige selskapene i området, og sysselsatte 26 ansatte med kunder fra Vest- og Sentral-Wales, gjennom Sør-Wales og rundt Bristol- og Gloucester-områdene i England.

«Vi er veldig stolte av alt vi har oppnådd, og virksomheten fortsetter å vokse. Men å være en del av en større gruppe gir ansatte og selskapet større muligheter, sa Housley i en pressemelding. Europesti har alltid vært drevet veldig mye som en familiebedrift, og det faktum at Rollins også har den “familiefølelsen.” det tiltrakk meg også.

FOTO: ROLLINS INC.

Team Europest står med Andrew Housley (knelende til venstre) og Caspar Appeldoorn (knelende til høyre). FOTO: ROLLINS INC.

“Oppkjøpet av Europest utvider vår dekning i Wales og styrker vårt fotavtrykk i Avon og Gloucestershire-området,” sa Caspar Appeldoorn, Rollins Internationals administrerende direktør for Europa og Midtøsten. “Andrew og teamet hans har bygget en førsteklasses virksomhet, og vi er glade for å ønske dem velkommen til vår veletablerte familie av virksomheter. Vi har allerede identifisert synergiområder hvor vi som partnerskap kan vokse videre sammen. Vi er glade for at Andrew vil forbli i bransjen som divisjonsdirektør. “

Europest er det siste tilskuddet til det økende antallet Rollins’ britiske selskaper. Dette begynte med oppkjøpet av Safeguard Pest Control i 2016. Siden den gang har Rollins kjøpt opp AMES Group, Kestrel Pest Control, Baroque Pest Services, Guardian Group, Albany Environmental, Van Vynck Environmental, Enviropest, IPM og NBC Environment.