Shadow

Sprague Pest Solutions deler ut 3 stipend


Sprague Pest Solutions-stipendvinner Derek Strahan holder stipendet sitt i sjakk. FOTO: SPRAGUE PEST LØSNINGER

Tacoma, Wash.-baserte Sprague Pest Solutions. kunngjorde de tre mottakerne av 2022-stipendene.

Selskapet etablerte Sprague Pest Solutions Scholarship for å utvide sin forpliktelse til videreutdanning.

Fondet bistår ansatte i Sprague Pest Solutions og deres barn i deres jakt på tradisjonell etter-videregående utdanning, teknisk eller yrkesrettet opplæring. Årets tre mottakere vil dele en pool på $10 000 – en økning på $5000 fra 2021 – mot videreutdanningsaktiviteter.

2022-stipendmottakere inkluderer:

  • Nicholas Monterroza fra Los Angeles, California Han er sønn av Antonio Monterroza, en rutesjef ved Los Angeles-avdelingen i Sprague. Monterroza vil gå på California State University Northridge til høsten.
  • Cole Peloquin fra Tacoma, Wash. Han er sønn av Rick og Alexis Peloquin. Rick er avdelingsleder i Tacoma, og Alexis er salgsmedarbeider ved Spragues hovedkvarter. Peloquin vil gå på Bates Technical College eller Pierce Technical College.
  • Derek Strahan fra Puyallup, Wash. Han er sønn av Christopher Strahan, en rutesjef på Tacoma-avdelingen. Strahan vil fortsette studiene ved Western Washington University.

FOTO: SPRAGUE PEST LØSNINGER

Cole Peloquin var en av tre mottakere av Sprague Pest Solutions-stipendet. FOTO: SPRAGUE PEST LØSNINGER

“Spragues kultur har skapt et miljø som legger vekt på det kontinuerlige læringsmiljøet og utviklingen av hele mennesket,” sa Leila Haas, direktør for menneskelig drift, MA PHR SHRM-CP. “Stipendprogrammet er en annen vei for Sprague-teammedlemmer og deres familier til å ta grep og oppnå sine utdannelsesambisjoner.”

Stipendsøkere ble bedt om å sende inn et essay som beskrev hva de har gjort for å gi tilbake til samfunnet deres, hva deres viktigste prestasjoner var og hvordan de påvirket livene deres, og hvordan de har tenkt å bruke stipendet til å fremme ferdighetene sine. , deres kunnskap og ferdigheter som. de følger utdannelsen sin. En utvalgt komité av ansatte i Sprague Pest Solutions gjennomgikk søknadene.