Shadow

Real Madrids Casemiro har til hensikt å slutte seg til Man United


Casemiro ønsker å bli med Manchester United, har Real Madrid-manager Carlo Ancelotti bekreftet, og sa at midtbanespilleren ønsker «en ny utfordring» borte fra Bernabeu.

ESPN rapporterte torsdag at den brasilianske internasjonale midtbanespilleren – som har vunnet fem Champions Leagues og tre LaLiga-titler på ni år i Madrid – vurderte et tilbud fra United, med en avgjørelse nært forestående.

– La Liga på ESPN+: Stream LIVE-spill og repriser (kun USA)
– Notatbok: Ten Hags bekymringer over De Gea
– Real Madrids tredje drakt inspirert av Bernabeu

Casemiro (30) forventes å få en betydelig lønnsøkning i United, som har vært ute etter å styrke troppen etter å ha tapt de to første kampene i Premier League-sesongen.

“Jeg snakket om det med [Casemiro] i morges,” sa Ancelotti på en pressekonferanse fredag ​​i forkant av Madrids LaLiga-kamp på Celta Vigo. “Han ønsker å prøve en ny utfordring, en ny mulighet. Klubben og jeg forstår det. Casemiro — med det han har gjort i denne klubben, og med den personen han er — må vi respektere dette ønsket han har.

“Det er forhandlinger akkurat nå. Ingenting er offisielt, han er fortsatt en Real Madrid-spiller, men han vil ha permisjon. Hvis han går og kommer til enighet, har vi ressursene til å erstatte ham.”

Ancelotti sa at han ikke hadde prøvd å overbevise spilleren om å ombestemme seg.

“Jeg bare lyttet til ham,” sa den italienske treneren. «Å høre hans ønske om å forlate, er det ingen vei tilbake… Hvis forhandlingene går bra og en avtale blir oppnådd, må vi ønske ham alt godt og se på hva vi har.

“Det er vanskelig å snakke nå fordi vi ikke vet hva som vil skje i løpet av de neste timene, om han blir eller går. Men hvis han går, er vi enormt takknemlige for ham.”

Real Madrid har allerede lagt til en potensiell erstatter til troppen sin denne sommeren, og signerte den franske internasjonale Aurelien Tchouameni for et gebyr på €80 millioner i juni.

Ancelotti sa at klubben ikke vil se etter å hente inn en ekstra midtbanespiller hvis Casemiro fullfører overgangen til United.

“Vi har erstattere i troppen,” sa han. “Vi har mange gode spillere som kan spille i den posisjonen. Tchouameni er en av de beste midtbanespillerne på markedet akkurat nå. Så er det muligheten til Toni Kroos, som kan spille i den posisjonen, slik han gjorde i mitt andre år her [the 2014-15 season] da vi vant 22 kamper på rad.

“Vi har [Eduardo] Camavinga som spilte i fjor. Vi kan ikke erstatte Casemiro med en spiller med samme egenskaper, men vi har andre med andre egenskaper… I min [AC Milan] team [Andrea] Pirlo spilte i den posisjonen og gjorde det bra.”

“Hvis Casemiro går, har vi seks midtbanespillere,” la Ancelotti til. “(Luka) Modric, Kroos, Tchouameni, [Fede] Valverde, Camavinga og (Dani) Ceballos. Jeg tror seks er nok til å klare hele sesongen.”Kilde