Shadow

Jeg ringte nesten den britiske radiostasjonen for å slå tilbake på Man United-kritikere


Liverpool-sjef Jurgen Klopp har sagt at han nesten ringte til en britisk radiostasjon for å forsvare rivalene Manchester United mot hard kritikk.

United har hatt en elendig start på Premier League-sesongen og ligger nederst på tabellen etter tap mot Brighton og Brentford.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
Rangering av hver overføring mellom store seks klubber
Hvilke klubber tjener mest i overgangsvinduet?
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Etter 4-0-tapet på Brentford, ga den tidligere Aston Villa-spissen Gabby Agbonlahor mot United på talkSPORT og Klopp slo tilbake på ekspertens kommentarer.

“Det var ikke en fin uke for United etter Brentford. Vi glemmer hvor gode Brentford er,” sa Klopp på en pressekonferanse fredag. «Jeg så første omgang og kjørte deretter hjem og lyttet på radioen til talkSPORT.

“Gabby Agbonlahor – han tapte mot oss 6-0 i mitt første år, og jeg kunne ikke huske ham som et mentalitetsmonster på banen, men det han sa om United på det showet … jeg var nær ved å ringe inn og fortelle ham du glemte helt du har vært en spiller.

“Hvis tidligere spillere allerede går slik, kan du forestille deg hvordan alt annet går. Du må bare spørre deg selv hvordan du vil reagere i en situasjon som denne. De vil kjempe tilbake, det er helt normalt og det er det vi forvente.”

Klopps side reiser til Old Trafford på mandag, og han er sikker på at United vil ha ekstra motivasjon, og sa at han ville ha foretrukket å spille mot motstanderne på bunnen etter seire i stedet for tap.

Liverpool slo sine bitre rivaler 5-0 og 4-0 forrige sesong, men Klopp minnet fansen om at laget hans ikke har fått en god start på kampanjen.

“Selvfølgelig vil jeg foretrekke å spille mot dem etter at de har vunnet 5-0, men det er ikke drømmeland, det er slik det er,” la han til. “Vi trakk to ganger også, så er det bedre å spille mot oss? Jeg vet ikke.

“Vi må håndtere alle situasjonene. Hele verden vil se det, la oss se hvordan disse tungvekterne takler situasjonen.

“De to siste resultatene visste jeg allerede ikke ville hjelpe denne gangen. Jeg kunne ikke vært mindre interessert i resultatene fra forrige sesong… Det hjelper United å være mer motivert hvis det er mulig.

“Dette er en helt annen kamp i en helt annen situasjon. United kan ikke endre noe eller alt, så det er vanskelig forberedelsesmessig, men det er tidlig og vi har ikke mye informasjon. Det er tøft… United vil aldri på bortebane være lett.”

Klopp sa at forsvarsspiller Joe Gomez vil starte etter å ha kommet fra benken i 1-1 uavgjort mot Crystal Palace mens spiss Roberto Firmino også er tilgjengelig etter å ha ristet av seg et mindre muskelproblem.

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.Kilde