Shadow

Real Madrid vil ikke gjøre flere signeringer


Carlo Ancelotti har sagt at Real Madrid ikke vil flytte for å hente inn en spiller den siste uken av overgangsvinduet, selv om spiss Marco Asensio forlater klubben.

Manager Ancelotti sa torsdag at Asensio vurderer et trekk på jakt etter økt spilletid.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Kirkland: Hva er Real Madrids plan uten Casemiro?

LaLiga-mesterne Madrid har hentet forsvarsspiller Antonio Rudiger og midtbanespiller Aurelien Tchouameni denne sommeren, mens Casemiro, Isco, Gareth Bale og Luka Jovic alle har sluttet fra fjorårets førstelagstropp.

“Jeg vet ikke noe nytt. Han vurderer sin stilling, og vi venter,” sa Ancelotti på en pressekonferanse lørdag da han ble bedt om en oppdatering om Asensios situasjon.

“Innen 2. september vil alt være klart. Hvis Asensio blir, vil han være en viktig spiller i troppen vår… Hvis han ønsker å gå, hvis det er gode alternativer for ham og klubben, kan vi se på det. Men hvis han blir, vil vi være glade. Han ga oss mye i fjor og kan gi oss mye i år.”

Den spanske landskampen Asensio startet 19 LaLiga-kamper forrige sesong – med 12 kamper fra benken – og scoret karrierens beste 10 mål.

Men etter hvert som året gikk, befant han seg bak Fede Valverde og Rodrygo Goes i høyresidens hakkerekkefølge, hvor sistnevnte ga viktige bidrag mot Chelsea og Manchester City i Champions League.

Ancelotti sa at Madrid ikke ville bli fristet til å hente inn en erstatter for Asensio hvis han velger å gå videre.

“Vi har et lag med mye ressurser,” sa han. “Hvis Marco går, vil vi ikke signere noen, for vi trenger dem ikke.”

Med avgangen til Casemiro – som kom til Manchester United denne uken – sa Ancelotti at midtbanespiller Dani Ceballos ville bli på Bernabeu.

“Jeg tror ikke han er i tvil,” sa Ancelotti. “Han ønsker å bli og vi er glade. Han har ikke spilt ennå, spiller en kamp i uken har jeg ikke rotert (laget), men etter neste uke har vi kamper hver tredje dag og han vil få flere minutter , fordi han fortjener det.”

Madrid reiser til Espanyol på søndag, en kamp de tapte i fjor, etter å ha vunnet sine to første LaLiga-kamper for sesongen, også på bortebane.Kilde