Shadow

Real Madrid har som mål å slå Liverpool mot Jude Bellingham etter Casemiro-exit


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOPP HISTORIE: Real Madrid retter blikket mot Jude Bellingham

Borussia Dortmund midtbanespiller Jude Bellingham er et topp overgangsmål for Real Madrid, med Liverpool, Manchester United og Chelsea også i jakten på 19-åringen. Ifølge Marca er den engelske landslagsspilleren nærmere å slutte seg til Carlo Ancelottis side etter Casemiros nært forestående overgang til Manchester United.

Real Madrid på sin side håndterte sin første kamp uten Casemiro bra, og knuste Celta Vigo med 4-1 på lørdag da Aurelien Tchouameni gikk inn i en større rolle og Luka Modric gjorde det han alltid gjør.

Den 30 år gamle Casemiro er imidlertid et sårt tiltrengt tillegg til Erik ten Hags side, som har gått på rygg mot rygg i sine innledende seriekamper.

Det er rapportert at £70m avtale mellom Los Blancos og de røde djevlene for den brasilianske landskampen vil imidlertid utelukke et skifte til Premier League for Bellingham. I stedet vil det finansiere overgangen hans til Santiago Bernabeu ettersom Real Madrid ser ut til å handle foran Liverpool.

Liverpool-manager Jurgen Klopp planla angivelig å vente til neste sommer med å gi et bud på midtbanespilleren. De røde må imidlertid gå raskt hvis de skal slå det spanske laget til en avtale.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

10.28 BST: En annen spiller utelatt fra en kampdag på lørdag var Wesley Fofanasom ikke ble navngitt i Leicester Citys kampdag mot Southampton på grunn av rapportert interesse fra Chelsea.

Forrige helg rapporterte Daily Mail at personlige vilkår for en potensiell overgang allerede er avtalt med Fofana, men Leicester holder ut for en større overgangssum. Chelsea har fått to bud avslått, det siste på 65 millioner pund, men Foxes vil ha mer enn de 80 millioner pundene de fikk fra Manchester United for Harry Maguire i 2019.

Leicester-manager Brendan Rodgers sa til BBC etter lørdagens 2-1-nederlag: «Han er bare en ung spiller som ikke er helt i riktig sinnstilstand for øyeblikket for å spille.

“Det er mye som skjer bak kulissene, som jeg forstår. Det er et vanskelig øyeblikk for ham. Han er en god gutt. Han har vært flott for oss mens han har vært her.”

Midtbanespiller Youri Tielemansen annen spiller som har blitt koblet til et trekk, begynte kampen på benken, men ble hentet inn i andre omgang.

“Med Youri og Wesley er det ikke noe problem, men hvis tankene dine ikke er helt på å spille, er dette et nivå hvor du må være helt konsentrert og fokusert – og hvis du ikke er det, kan du dessverre ikke spille.” Rodgers la til.

“Det har vært noen få tilbud til noen spillere – ikke i nærheten av verdivurderingen klubben ønsker å selge. Ingen av dem er til salgs, men jeg vet hvordan spillet fungerer. Det er noen uker igjen, det gjør jeg ikke vet hva som kommer til å skje.”

09.44 BST: Arsenal spiss Nicolas Pepe ble utelatt fra kampdagen i Bournemouth på lørdag, med kilder som fortalte ESPNs James Olley at klubben er i samtaler med Ligue 1-klubben Nice om en overgang.

The Gunners gikk til topps i Premier League med en kommanderende 3-0 seier på Vitality Stadium, men Pepe spilte igjen ingen rolle etter å ha vært en ubrukt erstatter for klubbens to første kamper for sesongen.

Pepe har slitt siden han kom til Arsenal fra Lille for en klubbrekordavgift på £72 millioner i 2019, og scoret 27 mål på 112 kamper for klubben i alle konkurranser.

Elfenbenskysten-vingen scoret 16 mål på 47 kamper i sin mest produktive kamp for nord-London-laget i 2020-21 og hjalp dem med å løfte FA-cupen i 2020. Men 27-åringen startet bare fem Premier League-starter forrige sesong.

– Olley: Arsenal går på topp når Arteta-revolusjonen fortsetter

09.00 BST: Atletico Madrid-trener Diego Simeone har bedt om å stenge overgangsvinduet for sommeren tidligere etter at en rekke av spillerne hans ble koblet til å flytte fra klubben med sesongen allerede i gang.

ESPN rapporterte tidligere denne uken at Atletico spiss Matheus Cunha var et mål for Manchester United mens Alvaro Morata hadde også blitt tilbudt til Premier League-gigantene.

Joao Felix ble koblet til en flytting til Old Trafford av den spanske avisen Marca denne uken, mens det har vært spekulasjoner om fremtiden til Antoine Griezmann, Yannick Carrasco, Marcos Llorente og Renan Lodi.

“Det ville vært bra for ledere [if the window closed earlier],” sa Simeone lørdag på en pressekonferanse i forkant av Atleticos LaLiga-kamp med Villarreal. “Jeg vet ikke om agenter og klubber!

“For oss ville det vært bra å starte med spillerne vi har og vite at de vil være med hele året, eller i det minste med en pause i januar. [the market] holder seg åpen, alt dette [speculation] skjer.”

– Atletico vs. Villarreal: Stream LIVE 13:30 på ESPN+ (US)

PAPIRSLADDER (av Abbie Ingham)

– Barcelona-spiss Pierre-Emerick Aubameyang er åpen for en sjokkretur til Premier League med Chelsea, ifølge Sport. Til tross for at han først ankom Camp Nou i overgangsvinduet i januar, kan 33-åringen være klar til å forlate når Barcelona ser etter å signere Jules Konde. Det er forstått at Blues har tilbudt £16m pluss Marcos Alonso for Gabons internasjonale. Aubameyang er angivelig interessert i å flytte til Stamford Bridge etter avgangen til Timo Werner nå som Robert LewandowskiAnkomsten til Barcelona kan ta bort spilletid.

– MLS-sidene ønsker å signere Mauro Icardi fra PSG, avslører Ekrem Konur. De to nordamerikanske sidene er satt til å delta i løpet om 29-åringen, som sannsynligvis vil forlate Paris denne sommeren. Nylige overgangsrykter har knyttet spissen til en overgang til Super Lig etter interesse fra tyrkiske rivaler Galatasaray og Fenerbahce, med Manchester United tidligere rapportert å ha spurt etter den argentinske landslagsspilleren.

– Olympique Marseille og Manchester United har kommet til en full avtale om å signere Eric Bailly på lån, melder Fabrizio Romano. Den 28 år gamle forsvarsspilleren, som bare spilte fire Premier League-kamper forrige sesong, er ikke en del av Erik ten Hags planer for sesongen og er femtevalgs midtstopper etter ankomsten til Lisandro Martinez. Etter avtalen om personlige vilkår, som etter sigende er i ferd med å bli sluttført, vil Elfenbenskystens internasjonale slutte seg til Ligue 1-siden i en låneavtale som inkluderer muligheten til å kjøpe.

– Aston Villa har kommet til enighet med Watford for Ismaila Sarr, melder Sky Sports. Den 24 år gamle vingen skal returnere til Premier League i en avtale som angivelig er verdt mer enn £25 millioner pluss tillegg. Den senegalske landslagsspilleren, som har vært sterkt knyttet til en overgang til West Ham i sommer, scoret fem mål i Premier League forrige sesong.

– Barcelona spiss Memphis Depay beveger seg nærmere en Juventus-overgang, ifølge Sky Sport Italia. 28-åringens agent er angivelig i Italia denne kvelden for å sikre en overgang til San Siro på en toårsavtale. Den nederlandske landslagsspilleren er angivelig nær ved å si opp kontrakten sin med den katalanske klubben slik at han kan dra på en gratis overgang. Imidlertid er det underforstått at Torino-siden er lenger unna å komme til enighet om personlige vilkår med forwarden.

– Lazio planlegger å gjøre et trekk i siste liten Sergio Reguilon, melder Calciomercato. Maurizio Sarri leter fortsatt etter en venstreback dette overgangsvinduet, og etter å ha mislyktes i å sikre signeringen av Chelseas Emerson Palmieri, Serie A-laget er satt til å forfølge 25-åringen fra Tottenham Hotspur. Den albanske landslagsspilleren har allerede tiltrukket seg interesse fra Atalanta, og ser ut til å forlate Nord-London etter å ha blitt fortrengt av Antonio Contes start-11 for denne sesongen etter ankomsten til Ivan Perisic.

Kilde