Shadow

Real Madrid-forsvarer Dani Carvajal sier fotballspillere “et lett mål” etter siste ransforsøkReal Madrid-forsvarer Dani Carvajal sier fotballspillere er “et lett mål” etter at han ble offer for et ransforsøk i hjemmet hans denne uken.

Spansk politi etterforsker etter at tre menn forsøkte å bryte seg inn i den spanske landskampens bolig i Boadilla del Monte – vest for Madrid – klokken 2 lokal tid tirsdag morgen.

Det kommer etter at Pierre-Emerick Aubameyang fikk et kjevebrudd denne uken da han ble overfalt av en gjeng som brøt seg inn i huset hans i Barcelona.

Carvajal var ikke hjemme da hendelsen skjedde, og innbruddstyvene flyktet da de aktiverte husets alarm.

“De prøvde å komme seg inn i huset, og de klarte det ikke på grunn av sikkerhetssystemet,” fortalte Carvajal Spansk TV-program Salvame på torsdag.

“Det var et stort sjokk. Heldigvis skjedde det ingenting. Vi var ikke hjemme. Vi må ta forholdsregler. La oss håpe at det ikke skjer igjen.

«De lette etter hvor de kunne komme inn.

«Men alt var stengt, sikkerhetssystemet gjorde jobben sin. Det er første gang [this has happened]. Det er i hendene på politiet. La oss håpe de kan bli funnet.

“Vi er et lett mål. De vet når vi spiller og når vi ikke gjør det. Fremfor alt er det sikkerheten til familiene våre, det er det som bekymrer oss mest.”

I 2019 foretok Spanias Guardia Civil – i samarbeid med EU-byrået Europol – fem arrestasjoner etter at en gjeng målrettet hjemmene til en rekke Real Madrid- og Atletico Madrid-spillere inkludert Zinedine Zidane, Casemiro, Isco, Alvaro Morata, Thomas Partey og Lucas Vazquez.

Kilde