Shadow

Man Uniteds Cristiano Ronaldo skal få Fenerbahce til å flytte?


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar neste, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Fenerbahce vil gjøre grep for Ronaldo?

De Cristiano Ronaldo Saga tok en sen deadline dag-vri på torsdag med rapporter i Tyrkia som indikerer at den 37 år gamle Manchester United-spissen i prinsippet har sagt ja til å slutte seg til Fenerbahce.

Ajansspor sier at det kun er de siste detaljene som kreves før flyttingen kan bli offisiell, etter at den portugisiske landslagsspilleren nådde en avtale med Fenerbahce-president Ali Koc.

Det er rapportert at Ronaldo møtte manager Jorge Jesus, som var i stand til å overtale sin landsmann til å bytte til Super Lig, og med overgangsvinduet nå stengt for Europas toppligaer, er de gule kanariøyene optimistiske til å lande ham foran andre. friere.

Overgangsmarkedet forblir åpent til 8. september i Tyrkia, noe som gir Fenerbahce til da å komme til enighet om en avgift med United, som har vunnet sine tre siste Premier League-kamper der Erik ten Hag har kåret Ronaldo blant innbyttere.

Fabrizio Romano hevder at Fenerbahce også er opptatt av å hente Chelsea-spissen Michy Batshuayietter at avtalen hans kollapset med Nottingham Forest sent i vinduet.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

11.00 BST: Chelsea signert Pierre-Emerick Aubameyang for €12 millioner, men burde de ha det?

spille

1:47

James Olley stiller spørsmål ved om Pierre-Emerick Aubameyang passer til Thomas Tuchels stil med å presse ballen fra fronten.

09.45 BST: Nottingham Forest gjorde sin 21. signering for sommeren på torsdag, og slo den engelske rekorden for flest ankomster i ett overgangsvindu.

Forest, som sikret opprykk til Premier League forrige sesong, fullførte avtaler for forsvarsspillere Loic Badefra Rennes, og Willy Bolyfra Wolves, samt kantspiller Josh Bowler fra Blackpool på en hektisk siste dag i overgangsvinduet. Bowler ble deretter lånt ut til den greske siden Olympiakos for resten av sesongen.

Den tidligere rekorden for flest signeringer av en engelsk klubb i ett overgangsvindu var Crystal Palaces 17 sommeren 2013, ifølge Transfermarkt.

Forests totalsum kan ennå øke ytterligere med rapporter om at de hadde blitt enige om en avtale om å signere en fri agent Serge Aurier.

09.32 BST: Real Betis midtbanespiller William Carvalho har signert en ny kontrakt frem til juni 2024.

09.11 BST: Arsenals fristdag prøver å signere Douglas Luiz så Aston Villa avslå et tredje bud på midtbanespilleren i området på £25 millioner, har kilder fortalt ESPNs James Olley.

Med litt over en time igjen av vinduet fikk Arsenal et tredje tilbud på 24-åringen avslått etter å ha sett tidligere bud på 20 millioner pund og 23 millioner pund avvist tidligere på torsdag.

Villa var fast ved forhandlingene om at Luiz ikke ville forlate, til tross for at den brasilianske landslagsspilleren bare hadde ett år igjen av kontrakten. Kilder har fortalt ESPN at Villa ikke har gitt opp å overbevise Luiz om å signere en ny avtale.

09.00 BST: Chelsea annonserte i går kveld at venstrebacken Marcos Alonsosin kontrakt ble sagt opp etter gjensidig samtykke.

Den spanske landslagsspilleren, som tilbrakte seks år med Chelsea, er klar til å slutte seg til Barcelona og skal presenteres i dag på en gratis overgang.

spille

1:41

Julien Laurens og Gab Marcotti diskuterer Neymars fremtid midt i rapporter om at PSG vil at han skal forlate.

PAPIR SLADDER

– PSG tilbød Manchester City sjansen til å signere Neymar i enden av vinduet, sier Marca. Neymar, verdens dyreste spiller på €222 millioner, er under søkelyset ettersom forholdet hans til spissen Kylian Mbappe har lidd i de siste kampene. Men bekymret for virkningen Neymar ville ha på City-garderoben, sa Pep Guardiola nei.

– Mundo Deportivo hevder at Real Betis er interessert i å signere tidligere Man United-spiss Juan Mata. 34-åringen er en fri agent etter at han forlot United i sommer og har også blitt koblet til en overgang til sin gamle klubb Valencia.

– Chelsea la et bud på 50 millioner euro for å hente Ajax og Mexicos midtbanespiller Edson Alvarez, har kilder fortalt ESPN, men De Telegraaf hevder at den nederlandske klubben ikke tillot ham å forlate da de følte at de hadde mistet for mange spillere denne sommeren. 24-åringen nektet å trene for å presse gjennom et trekk, men ble fortalt i et møte med Ajax teknisk sjef Gerry Hamstra og eks-spissen Klaas-Jan Huntelaar at han ikke ville få lov til å flytte.

– Calciomercato sier at AC Milan var klare til å rykke for Arsenal fremover Gabriel Martinelli hvis Chelsea landet Rafael Leao. The Blues ga angivelig et bud på €80 millioner pluss spillere for å signere Portugal-spissen, men Milan avviste det.

Kilde