Shadow

Real Madrid bagatelliserer Karim Benzema-skaden, berømmer Eden Hazards innvirkning på nederlaget mot Celtic


Carlo Ancelotti sa at Karim Benzemas skade “ikke virker alvorlig” etter at spissen ble tvunget av i første halvdel av Real Madrids 3-0 Champions League-seier på Celtic tirsdag.

Benzema haltet av med en halvtime spilt på Celtic Park etter å ha følt ubehag i høyre kne og ble erstattet av Eden Hazard, som fortsatte med et mål og en assist.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Det virker ikke bekymrende. Vi må vente i morgen på tester,” sa Ancelotti på sin pressekonferanse etter kampen, da han ble spurt om omfanget av Benzemas skade. “Den første evalueringen virker ikke veldig alvorlig, men vi får vente til i morgen.”

“[Benzema] kjente noe i kneet,” sa keeper Thibaut Courtois til Movistar. “Vi får se, jeg håper det ikke er alvorlig. Hvis det er det, er det andre spillere som kan komme inn.”

Vinicius Junior åpnet scoringen i det 56. minutt av gruppe F-åpningen før Hazard spilte inn Luka Modric for å doble Madrids ledelse, og så avsluttet belgieren selv scoringen, og sendte Dani Carvajals nedskjæring.

Madrid valgte å ikke hente inn en midtspiss i løpet av sommerens overgangsvindu.

Back-up-spissen Luka Jovic fikk bli med Fiorentina på en gratis overgang, da trener Ancelotti støttet Hazard til å levere i en falsk ni-rolle etter tre år med skader på Bernabeu.

“Jeg trodde dette var en kamp for Eden,” sa Ancelotti tirsdag. “Posisjonen hans, litt dypere, kunne hjelpe oss… Han var klinisk, vi scoret det andre takket være ham og han var i boksen for å score det tredje. En perfekt kamp for ham.”

«Det er viktig for [Hazard] å føle seg bra,” sa Courtois. “Eden er en stor spiller … Når han først kom opp i hastigheten i spillet var han viktig for oss.”

– Det har aldri vært et spørsmål om kvalitet [with Hazard],” la midtbanespiller Toni Kroos til. “Det har vært hans fysiske tilstand, hans skader. I dag kom han på og gjorde det bra, la oss håpe han fortsetter slik.”

Madrid har vunnet alle seks kampene sine så langt denne sesongen, løftet UEFA Super Cup mot Eintracht Frankfurt og tatt fire strake seire i LaLiga før tirsdagens seier på Celtic.

De møter Mallorca i LaLiga på søndag, før de tar imot RB Leipzig i Champions League neste onsdag, etterfulgt av Madrid-derbyet med Atletico 18. september.Kilde