Shadow

RB Leipzig sparker Domenico Tedesco etter Champions League-hjemmedebakelenRB Leipzig har skilt lag med trener Domenico Tedesco onsdag etter en dårlig start på Bundesliga og et 4-1-tap hjemme mot Shakhtar Donetsk i Champions League.

Shakhtar kom til Leipzig med en svekket tropp etter å ha mistet de fleste av sine utenlandske spillere etter Russlands invasjon av Ukraina, men laget scoret fra fire av sine fem skudd på mål.

Tedesco hadde tatt over i desember 2021 og hjalp Leipzig med å klatre fra 11. plass til fjerde og en plass i Champions League. Han ledet dem også til den tyske cupen, deres første store trofé.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Men laget har kun oppnådd én seier fra sine fem ligakamper i Bundesliga, inkludert et 4-0-tap for Eintracht Frankfurt forrige uke.

«Etter vår middelmådige start på Bundesliga-sesongen med fem poeng på fem kamper, sammen med de nylige nederlagene til Eintracht og Shakhtar, tror vi at et lederskifte er den riktige handlingen for å snu ting raskt», sier klubbens administrerende direktør Oliver Mintzlaff. sa i en uttalelse.

Leipzig møter Borussia Dortmund, fellestopp i ligaen med Freiburg, på lørdag, før en tur til Real Madrid neste onsdag.Kilde