Shadow

Rayo Vallecano-president Martin Presa hevder Raul de Tomas ‘agent angrep ham


Rayo Vallecano-president Martin Presa har hevdet at han ble overfalt og lagt inn på sykehus av en fotballagent da han forhandlet fram en avtale om å signere Espanyol-spissen Raul de Tomas forrige måned, har kilder fortalt ESPN.

Kilder bekreftet at Presa har anklaget Ivan Garcia, som jobber for byrået ICM Stellar, for å ha slått ham under et møte i Madrid i august.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

I politirapporten, som først ble avslørt av COPE på fredag, sa Presa at ting ble stygt da han anklaget byrået for å skade deres egne spilleres beste.

Stellar, la Presa til, ønsket provisjon fra avtalen som han ikke var villig til å betale fordi han ikke hadde inngått kontrakt med dem om å spille noen rolle i operasjonen.

På det tidspunktet påstås det at Garcia, en av syv personer til stede på møtet, gikk frem og “uventet og voldelig” angrep Rayo-sjefen.

ICM Stellar har blitt kontaktet for kommentar av ESPN.

De Tomas, som kom gjennom Real Madrid-akademiet, tilbrakte to år på lån hos Rayo mellom 2017 og 2019, og scoret 38 mål på 66 kamper.

Det førte til en overgang til Benfica, men den spanske landslagsspilleren returnerte til LaLiga med Espanyol i 2020, hvor han har scoret 45 mål på 89 kamper.

Både De Tomas og Espanyol var åpne for en overgang i sommer, og Rayo var opptatt av å signere ham, men overgangsvinduet stengte 1. september uten at en avtale ble avtalt.



Kilde