Shadow

Rashford i PSG-lenke: Man United utsteder en advarsel


Marcus Rashford vil ikke forlate Manchester United denne sommeren til tross for interesse fra Paris Saint-Germain, har kilder fortalt ESPN.

United har utstedt en overleveringsadvarsel etter at det viste seg at Rashfords representanter møtte PSG-sjefer i Paris forrige uke for å diskutere et potensielt trekk.

Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Den franske siden ser etter å signere en spiss før overgangsvinduet stenger, og har gjort Rashford til et av sine toppmål. Men kilder har fortalt ESPN at United ikke har noen intensjon om å gå inn i forhandlinger eller underholde bud.

24-åringen har ett år igjen av kontrakten på Old Trafford, pluss opsjon på en sesong til, noe som betyr at United kan beholde ham i klubben til 2024.

Kilder har fortalt ESPN United er opptatt av å bli enige om en ny kontrakt med den engelske spissen.

Erik ten Hag bekreftet senere på sin pressekonferanse fredag ​​at han ikke ønsker å miste Rashford.

“Han er veldig viktig. Du har sett fra første dag jeg er her, jeg er veldig fornøyd med ham, jeg vil ikke miste ham. Han er definitivt med i planene våre i Manchester United,” sa han.

Rashford og hans representanter, ifølge kilder, har vært klar over interesse fra PSG helt tilbake til da Mauricio Pochettino tok over som manager i januar 2021. PSG har indikert at de ville være villige til å gi Rashford en betydelig lønnsøkning, men det har ikke vært kontakt med United over en potensiell avgift.

Kilder har fortalt ESPN at Ligue 1-mesterne verdsetter Rashford til rundt 60 millioner pund, mens Uniteds verdsettelse sannsynligvis vil være mer enn det dobbelte, og i overkant av 120 millioner pund.

Rashford har vært sentral i Ten Hags planer gjennom sommeren og startet 2-1-nederlaget mot Brighton i sesongåpningshelgen.

Ten Hag ser etter å styrke sin spisslinje før overgangsfristen og er opptatt av å lande en allsidig kantspiller og en back-up spiss.Kilde