Shadow

Online registrering og betalingsinnkreving Spurs Rapid Soccer Club Growth


Frank Will

Navn: Frank Will

Organisasjon: Liverpool FC Amerika

Stilling: Webmaster

SportsEngine-verktøy som brukes: Registrering, Sitebuilder

Hva han var oppe mot

Liverpool FC America opplevde rask vekst, men klubben brukte fortsatt regneark for å spore registreringer og betalinger som de samlet inn gjennom kontanter og sjekker. Da klubben så at registreringene snart kunne skyte i været, ville det ikke lenger kuttes ved bruk av regneark.

Hva SportsEngine gjorde for å hjelpe

Liverpool FC America valgte SportsEngine for å hjelpe med å flytte hele registrerings- og betalingsinnkrevingsprosessen online, samt lansere en ny klubbnettside

Hva innvirkningen var

Så snart SportsEngine ga ut et nytt nettsted for Liverpool FC America og trente de ansatte i registreringsverktøyet, fikk klubben umiddelbart nytte av hvor mye enklere det var å gjøre forretninger på nettet i stedet for på papir og i regneark.

“Før vi gjorde det på nettet, skrev folk kredittkortnummeret sitt på et papir og ga det til oss og signerte det,” sier Will.

“I løpet av vårt første driftsår gjorde vi rundt 1400 kontanttransaksjoner, så det neste året med SportsEngine gjorde vi 11000 transaksjoner på nettet,” sier Will. – Det har fungert fantastisk for oss.

Til enhver tid kan Will kjøre 20 eller flere online registreringer, og en enkelt registrering har ofte mange prispunkter avhengig av en rekke faktorer.

“De betaler alle noe annet,” sier Will. “Barn har stipend, så de betaler forskjellige priser. En av tingene vi virkelig liker med registreringsverktøyet er rabattkoden som lar deg tilpasse grunnprisen for bestemte idrettsutøvere. Nå har vi en enorm fleksibilitet.»

Wills prosess for byggeregistreringer innebærer å fylle ut og sende inn et nettskjema som han sender til SportsEngines registreringsteam for bygging. Når den er bygget, gjennomgår Will ganske enkelt all nøkkelinformasjonen.

“Det er en veldig enkel prosess, det er det virkelig,” sier Will. “Og det blir bare lettere over tid.”


“I løpet av vårt første driftsår gjorde vi rundt 1 400 kontanttransaksjoner, og neste år med SportsEngine gjorde vi 11 000 transaksjoner online. Det har fungert fantastisk for oss.”Kilde