Shadow

PSGs Neymar slår ut Champions League-dommeren på Twitter etter å ha booket for varemerke-feiring


Paris Saint-Germain-spissen Neymar har slått ut mot en dommer etter at han fikk gult kort for sin feiring i Champions League onsdag.

Neymar scoret sent for å fullføre PSGs 3-1 comeback-seier på Maccabi Haifa etter mål fra Lionel Messi og Kylian Mbappe hadde ført det franske laget foran i natt.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Etter streiken feiret Neymar ved å legge hendene på hodet og stikke ut tungen – en feiring som har blitt hans varemerke denne sesongen og er en gest rettet mot spillerens kritikere.

Imidlertid ble spissen i etterkant booket av den tyske dommeren Daniel Siebert og tok senere til Twitter for å klage på avgjørelsen.

“Total mangel på respekt for utøveren,” skrev han etter kampen. “Slike ting kan ikke skje. Jeg tar det gule for rett og slett ikke å ha gjort noe, og jeg fortsetter å bli skadet.

“Og dommeren? Ikke engang å si at han tok feil, han vil! Mye mangel på respekt.”

Neymar fortsatte argumentasjonen på sin Instagram-historie og sa: «Enda en seier, gratulerer, men vi går videre, ikke sant?

“Der er det, en feiring er et gult kort, enda et for listen for NJ [Neymar]. Det er bare med meg disse tingene skjer med.

“Neste gang vil jeg advare dommerne om at jeg kommer til å gjøre det. Fotball blir stadig mer irriterende!”

– Talepunkter i Champions League etter 2. kampdag

Det er ikke første gang at 30-åringen har tatt til sosiale medier for å brenne mot tjenestemenn da han hevdet at “den vakre kampen er over” etter at Lucas Paqueta ble vist et gult kort for forsøk på en regnbueflikk forrige sesong.

Neymar reagerte også sint da han ble gult av dommer Jerome Brisard for å ha utført den samme ferdigheten i PSGs 5-0-seier mot Montpellier i 2020.

Den brasilianske landslagsspilleren har vært i fin form for PSG denne sesongen, og bidratt med 11 mål og sju assists på 10 kamper.

Kilde