Shadow

Paul Pogbas bror Mathias i politiets varetekt på grunn av utpressingsaffære


En eldre bror til Paul Pogba har blitt tatt i politiets varetekt i forbindelse med organisert væpnet utpressing mot Juventus-midtbanespilleren, sier kilder til ESPN.

– Mathias Pogba presenterte seg for etterforskerne tidlig på ettermiddagen og ble tatt i varetekt, sa kilden.

Kilden la til at tre andre personer også er i varetekt. Midlertidig forvaring i Frankrike avsluttes vanligvis etter 24 timer.

Påtalemyndigheten i Paris åpnet i forrige måned en etterforskning av forsøk på organisert utpressing, som håndteres av antikorrupsjonspolitiet.

Franske påtalemyndigheter etterforsker påstandene om at Paul Pogba var målet for utpressing av sin eldste bror Mathias og barndomsvenner. De krevde angivelig 13 millioner euro (nesten 13 millioner dollar) fra den tidligere Manchester United-spilleren.

I forrige uke sa Mathias Pogbas advokat, Richard Arbib, at hans klient ønsker «å uttale ettertrykkelig at han er en fullstendig fremmed for ethvert utpressingsforsøk mot broren hans, Paul Pogba».

Saken ble offentlig etter at Mathias Pogba la ut en video og tweets som truet med å dele “eksplosive avsløringer” om broren hans og Paris Saint-Germains Kylian Mbappe.

Paul Pogba skal ha fortalt etterforskerne at utpresserne hadde som mål å diskreditere ham ved å hevde at han ba en heksedoktor om å fortrylle Mbappe.

Pogba benektet den påstanden, og Mbappe har tatt side med spilleren han vant et verdensmesterskap med i 2018.

Den 32 år gamle Mathias Pogba er også en fotballspiller som tilbrakte mesteparten av sin karriere med lag på lavere nivå i England og andre europeiske land.

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.Kilde