Shadow

PSGs Kylian Mbappe, Neymar nyter et “godt” forhold midt i splittelsesrapporter


Paris Saint-Germain-manager Christophe Galtier har avvist påstandene om en splid mellom angripende duo Kylian Mbappe og Neymar.

Under PSGs 2-1 Champions League-seier over Juventus på tirsdag, så Neymar ut til å være rasende på Mbappe da han valgte å skyte i stedet for å sende ballen til lagkameraten for en enkel tap-in.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

I forkant av lagets Ligue 1-kamp mot Brest på lørdag, sa Galtier at han ikke hadde lagt merke til noen negativ reaksjon mellom paret og la til at de hadde hatt glede av å trene sammen.

– Forholdet mellom Ney og Kylian er veldig bra, og jeg gir deg ikke en runde, sa han på en pressekonferanse fredag.

“De er sammen på treningene, de er ofte sammen i oppvarmingen. Ja, det var den kampsituasjonen. Og jeg diskuterte det i går med Kylian, som jeg tror, ​​jeg tror, ​​har diskutert det med Ney.

På spørsmål om hendelsen la Galtier til: «Det er to sekunder når du må ta en avgjørelse, og Kylian konsentrerer seg om å slå ballen.

“Jeg er overbevist om at Kylian vil gi mer avgjørende pasninger til Ney, siden Ney er i stand til å gi avgjørende pasninger til Kylian. Men jeg har ikke følt noe negativt siden kampen i forhold til denne sjansen.”

Dette er ikke første gang PSG-treneren har spilt ned forslag til et problem mellom de to etter at stjernespissene hans kranglet om å ta en straff i starten av sesongen.

Etter en diskusjon mellom de to, tok Neymar og scoret sparket selv om Mbappe ikke feiret med lagkameraten. Etter kampen «likte» Neymar noen tweets som kritiserte valget av Mbappe som straffetaker nr. 1.

PSG vil se etter å fortsette sin ubeseirede start på Ligue 1-kampanjen denne helgen, før de returnerer til Champions League-aksjonen på Maccabi Haifa på onsdag.

Informasjon fra Associated Press ble inkludert i denne rapporten.Kilde