CF Montréal vs. Columbus Crew – Fotballkamprapport – 9. september 2022

Zachary Brault-Guillard scoret i det femte minuttet av pausen i andre omgang da vert CF Montreal fullførte et comeback fra tomålsunderskudd mot 10-manns Columbus Crew og tok en sluttspillplass med en fantastisk 2-2 uavgjort på fredag.

Mål av Jonathan Mensah i det 66. minutt og Lucas Zelarayan to minutter senere ga mannskapet (9-6-14, 41 poeng) kontroll.

Men etter at Crews Luis Diaz ble vist rødt kort i det 76. minutt, sørget Victor Wanyama for 2-1 i det 89. minutt før Brault-Guillard rev et skudd fra 25 yards som avviste på vei til mål for Montreal (16. -9-5, 53 poeng).

Mannskapet utvidet sin ubeseirede serie til syv kamper (2-0-5) og er ubeseiret i de siste åtte bortekampene (3-0-5).

CF Montreal, 7-1-3 i de siste 11 kampene, viste teft for det dramatiske igjen etter å ha ligget bak Toronto FC 2-0 på søndag før de vant 4-3. De scoret også på stopp for å beseire Crew 2-1 på Columbus 3. august, Crews eneste tap på 17 kamper (6-1-10).

Mannskapet fikk sitt første røde kort for sesongen, etter en videoanmeldelse, da Diaz ble utvist for å ha sparket Kei Kamara i beinet.

Det første målet var merkelig ved at Zelarayan, frisparkspesialisten, valgte å sende ballen til Aidan Morris for en langsom oppbygging. Morris flyttet ballen til Diaz, som sendte Steven Moreira ned på høyre flanke for sitt innlegg som Mensah headet fra 10 meter for sitt andre mål for sesongen.

Kort tid etter det påfølgende avsparket brøt mannskapet mot mål og Zelarayan slapp et skudd fra 22 meter. Den traff beinet til Cucho Hernandez og Zelarayan fulgte med en volley fra 18 meter unna.

Første omgang manglet ikke sjanser da Montreal satte fem skudd på Crew-keeper Eloy Room.

Columbus gjorde de tunge løftene tidlig, og tok alle tre skuddene på Montreal-keeper James Pantemis i løpet av de første 13 minuttene.

Pantemis endte opp med tre redninger i seieren mens Room stoppet åtte skudd.