Shadow

PSG vil slå Barcelona med forbedret tilbud på Manchester Citys Bernardo Silva


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: PSG har innsidespor til Silva

Paris Saint-Germain jobber med en avtale om å signere Manchester City midtbanespiller Bernardo Silvaifølge The Times.

Barcelona har også vært sterkt knyttet til den portugisiske landslagsspilleren, som ønsker å forlate Etihad.

Men pariserne jobber ikke under de samme økonomiske problemene som Barcelona står overfor for tiden, og de er sikre på at Silva vil flytte til Frankrike hvis en avgift kan avtales med City.

Det legges til at PSG er villig til å betale så mye som €70 millioner for 28-åringen, hvis City-kontrakt løper til 2025.

Å tilby Silva forbedrede personlige vilkår vil angivelig ikke være et problem for PSG, noe som ikke kan sies om Barcelona.

Katalanerne har festet mye av sine håp om å signere Silva på spillerens preferanser om å bli med dem. Men klubben må fortsatt skape mer lønnsplass hvis de skal signere flere spillere — Jules Konde forblir uregistrert mens deres andre fire sommertilføyelser (Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen, Franck Kessie) ble registrert dagen før forrige lørdags sesongåpning.

Når det gjelder PSG, har Ligue 1-mesterne så langt signert permanent Vitinha, Renato Sanches, Nordi Mukiele og Nuno Mendes i sommer, mens man bringer Hugo Ekitike på lån fra Reims.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

spille

1:13

Rob Dawson føler at Erik ten Hag ikke har fått en sjanse som manager i Manchester United og forklarer hvorfor han er et sårbart mål som klubbens manager.

13.49 BST: ESPNs Rob Dawson rapporterer at Manchester United-manager Erik ten Hag fortsatt ønsker å signere flere spillere før overgangsvinduet stenger, men tiden renner ut før deadline og han kan snart finne seg selv på tynn is hvis resultatene ikke blir bedre:

«Ten Hag har gjort det klart for begge [CEO Richard] Arnold og [football director John] Murtough at hvis han skal snu ting, trenger han nye spillere før overgangsfristen 1. september. Kilder har fortalt ESPN at klubben er “på linje” med kravet hans om flere signeringer, men med to uker igjen før utgangen av vinduet, klokken tikker.

«Ten Hag ønsker å skrive under Frenkie de Jong fra Barcelona, ​​mens en avtale for Juventus midtbanespiller Adrien Rabiot har kollapset over franskmannens lønnskrav. Ideelt sett vil han ha minst en til fremover — Christian Pulisic er den siste spilleren knyttet til et trekk, om enn på lån — en annen keeper og en høyreback også, men han aksepterer at sjansene for å få alle forespørslene hans oppfylt før slutten av vinduet er små.

“Det er en følelse fra Ten Hags side at klubben så langt ikke oppfyller sin side av handelen når det gjelder å gjøre endringer i et lag som underpresterte så elendig forrige sesong. Men under samtaler før han ble utnevnt, ble det gjort det. Det er klart at han må få mer ut av de eksisterende spillerne, og det er bekymringer – små på dette stadiet, selv om de vokser etter det 4-0-tapet mot Brentford – at det ikke skjer.»

13.06 BST: Kontraktssamtaler mellom Liverpool og midtbanespilleren Naby Keita har stoppet opp, ifølge Daily Mail.

Keita (27) er uten kontrakt på slutten av sesongen, og vurderer sin fremtid på Anfield uten noen ny avtale på gang.

Liverpool har imidlertid ikke tenkt å la ham gå denne sommeren, og foretrekker å risikere å miste ham som en gratis agent neste år i stedet for å redusere størrelsen på troppen i dette vinduet.

Keitas tidligere klubb RB Leipzig er interessert i å signere Keita på nytt, mens Liverpools langsiktige plan er å signere Borussia Dortmund midtbanespiller Jude Bellingham neste sommer.

12.28 BST: Barcelona vurderer Borussia Dortmunds Thomas Meunier som en kandidat til å styrke mulighetene sine på høyreback, melder Mundo Deportivo.

Barca gikk glipp av å signere forsvarsspilleren Cesar Azpilicueta fra Chelsea, og den spanske landslagsspilleren hadde valgt å fornye kontrakten med London-drakten.

Barca er fortsatt i markedet for en erfaren høyreback og Villarreals Juan Foyth er Barca-trener Xavis foretrukne valg. Men da Villarreal ikke er villig til å la ham gå (se 09.49 BST), vurderer Barca andre alternativer.

Meunier har startet sin tredje sesong i Borussia og passer profilen Barca ser etter. Den belgiske landslagsspilleren er under kontrakt med Borussia til juni 2024.

11.53 BST: Tidligere midtbanespiller i Chelsea og Arsenal Willian er tilbake i London og trener med Fulham, melder Guardian.

Willian er en gratis agent etter at han sa opp kontrakten sin med gutteklubben Corinthians tidligere denne måneden, med henvisning til truslene og overgrepene han og familien hans mottok.

34-åringen har ikke hatt samtaler med Fulham, og trener foreløpig bare med det nyopprykkede Premier League-laget mens han ser etter en ny klubb.

– Vickery: Willians Corinthians-exit bør være en leksjon for brasiliansk fotball

11.16 BST: Arsenal spiss Nicolas Pepe er et mål for den franske klubben Nice, melder Daily Mail.

Pepe, 27, er Arsenals rekordsignering, men har slitt med å leve opp til £72m-avgiften Gunners betalte Lille for ham i 2019.

Elfenbenskysten-landskampen startet bare fem Premier League-kamper forrige sesong, og har ennå ikke dukket opp denne sesongen.

Nice ønsker å hente inn Pepe på lån, mens Mail også melder at Ligue 1-laget prøver å signere Blackburn Rovers-spissen Ben Brereton Diaz.

10.32 BST: Tottenham Hotspur midtbanespiller Tanguy Ndombele er på nippet til å slutte seg til Napoli på et sesonglangt lån, melder Sky Sports.

Ndombele, 25, forventes å gjennomgå en medisinsk behandling i Italia på torsdag for å fullføre overføringen.

Napoli vil ha en opsjon på å gjøre Ndombeles flytting permanent neste sommer for €32,5 millioner. Han tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån til Lyon og er under kontrakt med Spurs til juni 2025.

Napoli var opptatt av å styrke sin midtbanelinje med Fabian Ruiz som forventes å slutte seg til Paris Saint-Germain senere denne måneden.

09.49 BST: Villarreal-trener Unai Emery er uberørt over rapportert interesse fra Barcelona for deres forsvarer Juan Foyth.

Den gule ubåten har ingen interesse i å miste Foyth, som tilbrakte forrige sesong på lån til Tottenham fra Villarreal. Den argentinske landslagsspilleren har blitt koblet til Barcelona og er under kontrakt med Villarreal til juni 2026. Villarreal ville bare la Foyth gå denne sommeren hvis frigjøringsklausulen hans på €42 millioner blir oppfylt.

“Jeg ser Foyth veldig glad her og takknemlig,” sa Emery. “Det gir meg trygghet. Vi vet allerede klubbens og spillerens mening. Hva Barcelona mener, vet vi ikke.”

Emery tror det kan bli uønskede avganger før overgangsvinduet stenger.

“At overgangsvinduet stenger 31. august gir ikke mye mening,” sa han. «Vi spiller og markedet bør være stengt.

“Det som ville påvirke oss er at uventet en frigjøringsklausul oppfylles eller at en spiller tror han kan gå for et tilbud som interesserer ham.”

09.07 BST: Girona nærmer seg signeringen av midtbanespilleren Reinier på et sesonglån fra Real Madrid, melder Mundo Deportivo

Reinier (20) kom tilbake til Madrid i sommer etter å ha tilbrakt to sesonger på lån hos Borussia Dortmund, hvor han hadde begrenset spilletid.

Madrid signerte Reinier for €35 millioner fra Flamengo i januar 2020, men han har ennå ikke gjort en senioropptreden for Los Blancos.

Reinier har blitt koblet til de spanske lagene Valladolid, Almeria og Serie A-drakten Torino. Girona, tilbake i LaLiga etter tre års fravær, ser imidlertid ut til å ha vunnet kampen om å signere brasilianeren.

Reinier har sagt ja til å slutte seg til Girona, men venter på grønt lys fra Real Madrid for at avtalen skal fullføres. Ingen mulighet for permanent flytting vil være inkludert i avtalen.

08.23 BST: Wolverhampton Wanderers kunngjorde sent i går kveld at de har signert midtbanespiller Matheus Nunes fra Sporting CP i en klubbrekordavtale.

Wolves slo Premier League-rivalene West Ham til den portugisiske landskampen for en avgift som Record rapporterer vil være en innledende €45m som kan stige til €50m.

Nunes (23) scoret fire mål og satte opp fem til på 50 kamper for Sporting forrige sesong.

08.00 BST: Manchester United har spurt om et lån til Chelsea og USAs spiss Christian Pulisichar kilder fortalt ESPNs James Olley.

United jakter på forsterkninger etter å ha fått sin dårligste start på en Premier League-sesong og vaklet i jakten på flere spillere, inkludert Adrien Rabiot og Frenkie de Jong. Pulisic har dukket opp som et mulig mål etter at United kontaktet Chelsea for å undersøke om de ville være villige til å la USMNT-landskampen forlate Stamford Bridge.

Pulisic (23) har to år igjen av kontrakten. Ifølge kilder har han blitt frustrert over den begrensede spilletid. Han var innbytter i begge Chelsea-kampene så langt denne sesongen, med opptredener på totalt 30 minutter. I en skaderammet kampanje forrige periode startet Pulisic bare 13 Premier League-kamper.

Det er uklart om Chelsea vil tillate Pulisic å slutte seg til en innenlandsk rival, med Newcastle United også antatt å overvåke situasjonen, selv om kilder har indikert at de er mer sannsynlige for å være åpne for et lån i stedet for en permanent overgang.

Kilder antyder også at Juventus har uttrykt interesse, mens Atletico Madrid skal ha blitt koblet til et trekk for Pulisic, som er opptatt av å sikre mer regulær fotball foran VM.

PAPIRSLADDER (av Danny Lewis)

– The Independent melder at Sporting CP tilbyr seg å ta Cristiano Ronaldo fra Manchester United på en fri overgang. Det er ukjent om han vil akseptere en hjemkomst til Lisboa siden han ønsker å bli i Champions League – men være på et nivå der han kan vinne den.

– Manchester United er ute etter å hente Lazios Sergej Milinkovic-Savic og har til og med snakket med den serbiske internasjonales agent, selv om Foot Mercato melder at et tilbud ennå ikke er gitt. Kilder har fortalt ESPN at United har kjølt interessen deres for Juventus Adrien Rabiot og har også siktet Real Madrids midtbanespiller Casemiro.

– Sky Sports Deutschland har uttalt at Liverpools midtbanespiller Naby Keita er misfornøyd med sin rolle på Anfield og kan forlate. Han har ett år igjen av kontrakten, men kan se til å forlate denne sommeren på jakt etter mer spilletid, selv om det foreløpig ikke er noen navngitte klubber som ser på eks-RB Leipzig-mannen.

– Napoli nærmer seg å fullføre et lån på €5 millioner for Sassuolo-spissen Giacomo Raspadori, med forpliktelsen til å gjøre den permanent for €25m pluss €5m i tillegg, rapporterer Sky Sports Italia. Sammensetningen av tilleggene er ennå ikke bestemt, men målet er at alt skal formaliseres på torsdag før en medisinsk på fredag.

– Marseille har åpnet døren til Arkadiusz Milik potensielt forlate klubben denne sommeren, som rapportert av L’Equipe. Det har allerede vært noen kontakter fra klubber som håper å signere den polske spissen.

Kilde