Shadow

Manchester United-fangruppen oppfordrer til “ekte investeringer” midt i salgspraten fra Glazer  • Facebook
  • Twitter
  • Facebook Messenger
  • Pinterest
  • E-post

Manchester United Supporters Trust (MUST) har sagt at enhver ny eier må være villig til å investere tungt for å gjenopprette sin tidligere storhet midt rapporter om at Glazer-familien vil vurdere å selge klubben.

Kilder bekreftet overfor ESPN at den britiske milliardæren Jim Ratcliffe ville være interessert i å kjøpe United, mens Tesla-grunnlegger Elon Musk sa at et Twitter-innlegg der han sa at han planla å kjøpe klubben var en del av «en langvarig spøk».

– Dawson: Man United-spørsmål før under press Ten Hag
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Bloomberg rapporterte onsdag at Glazer-familien ville vurdere å selge en minoritetsandel.

United har fått en forferdelig sesongstart under den nye manageren Erik ten Hag, og tapte begge åpningskampene i Premier League, inkludert en 4-0-tømming borte mot Brentford på lørdag.

“Spekulasjonene øker om et potensielt eierskifte eller nye investorer i Manchester United. Selv om supporterne har etterlyst endring, må selvfølgelig dette være den riktige endringen.” MUST sa i en uttalelse på Twitter torsdag.

“Enhver potensiell ny eier eller investor må være forpliktet til klubbens kultur, etos og beste tradisjoner. De må være villige til å investere for å gjenopprette United til tidligere storheter, og den investeringen må være ekte nye penger brukt på spillersiden. og stadion.”

En ny eierstruktur må bygge inn støttespillere og inkludere eierskap til fans, la gruppen til.

United tar imot Liverpool på mandag da Ten Hag ser ut til å kickstarte sin periode i klubben.

Kilde