Shadow

PSG-stjernen Kylian Mbappe børster av Paul Pogbas rapporterte «magiske trolldom»-hendelse


Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappe bekreftet mandag at Juventus-midtbanespiller Paul Pogba tok kontakt med ham og benektet at de to hadde uenighet etter at Mbappes navn kom opp i en utpressingsskandale som for tiden er under etterforskning av fransk påtalemyndighet.

Franske påtalemyndigheter etterforsker påstandene om at Pogba var målet for utpressing av sin eldste bror Mathias Pogba og barndomsvenner. De krevde angivelig €13 millioner (nesten $13 millioner) fra den franske midtbanespilleren.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Franske medierapporter sa at Paul Pogba fortalte etterforskerne at utpresserne ønsket å diskreditere ham ved å hevde at han ba en heksedoktor om å fortrylle Mbappe – en påstand som ble benektet av hans franske lagkamerat.

Mandag fortalte Mbappe på en pressekonferanse at han ikke hadde noen problemer og bekreftet at Pogba allerede hadde kontaktet ham.

“Jeg tror ikke det vil endre forholdet mitt til ham,” sa Mbappe under pressekonferansen før PSGs tirsdag Champions League-kamp mot Juventus. “Fra og med i dag foretrekker jeg å stole på en lagkamerats ord. Han ringte meg, han ga meg sin versjon av historien og per i dag er det hans ord mot brorens ord.

“Så jeg vil stole på lagkameraten min, til beste for landslaget også. Vi har en stor konkurranse på gang. Han har noen problemer for øyeblikket, så det er ikke øyeblikket å legge til dem for ham, og det er det. .

“Vi får se hva som skjer. Jeg er ganske løsrevet om det.”

Mathias Pogba dukket opp i forrige uke for å adressere heksedoktoren påstanden i et Twitter-innlegg rettet mot Mbappe: «Kylian, forstår du nå? Jeg har ingenting imot deg, det jeg sier er for ditt eget beste, alt er sant og kjent, heksedoktor er kjent!”

Pogba skal ha betalt €100 000 ($100 000) etter at han ble truet av maskerte, væpnede menn i en Paris-leilighet i mars mens han var i Frankrike for landslagstjeneste.

Han benektet også anklagen om Mbappe, og sa til medier i Frankrike at han ikke hadde forsøkt å fortrylle for å skade Mbappe og bare brukte trollmannen i et forsøk på å bli beskyttet mot skader.

Pogba, hvis kneskade krever kirurgi, står på sidelinjen for Juves kamp med PSG på tirsdag og står overfor en kamp for å være i form for Frankrikes forsvar av VM-trofeet i Qatar som starter i november.

Tidlige rapporter sier at han kanskje ikke kommer tilbake til kamp for Serie A-klubben før i januar. I forrige måned bestemte Pogba seg for ikke å operere etter at han skadet menisken på trening etter at han flyttet tilbake til Juve fra Manchester United i slutten av sesongen.

“I morges trente han for andre gang, men stoppet så og det ble da bestemt at han skulle opereres. Vi vil realistisk sett få ham tilbake i januar,” sa Allegri til journalister før tirsdagens Champions League-oppgjør i PSG.

Allegri var usikker på om 29 år gamle Pogba ville være klar for Frankrikes verdenstittelforsvar på 21. november-des. 18-VM i Qatar, og legger til: “VM er ikke mitt problem, Juventus’ problem er at han kommer tilbake i januar.”

Informasjon fra Associated Press ble brukt i denne rapporten.Kilde