Shadow

Philadelphia Union vs. Colorado Rapids – Fotballkamprapport – 27. august 2022


Daniel Gazdag scoret et hattrick og Cory Burke hadde et mål og en assist da Philadelphia Union satte farten tidlig og trillet til en 6-0 seier over Colorado Rapids på lørdag i en interkonferansekamp i Chester, Pa.

Unionen (15-4-9, 54 poeng) leder Eastern Conference med fem poeng over Montreal og er nummer to etter Los Angeles FC i Supporters’ Shield-løpet med bare tre poeng med seks kamper igjen. Lørdagens kamp var den første av tre på åtte kvelder for Philadelphia.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Unionen har vunnet tre av sine fire siste kamper, inkludert de to siste 6-0, og overgikk motstanden 16-2 over den strekningen.

Philadelphia-keeper Andre Blake måtte stoppe bare ett skudd for å notere sitt 12. clean sheet for sesongen, som er nummer to i ligaen. Han har nå 62 shutouts i sin ni år lange MLS-karriere.

Unionen oversvømte Colorado gjennom en dominerende første omgang, og scoret tre ganger i løpet av de første 30 minuttene. Gazdag scoret det første målet i det niende minuttet, og pustet inn en pasning som Mikael Uhre fikk med brystet frem til ham og tok seg god tid til å trekke Colorado-keeper William Yarbrough av linjen før han fant det nederste venstre hjørnet av nettet.

Philadelphia la til mål på straffespark av Gazdag og Julian Carranza i henholdsvis det 20. og 30. minutt, etter feil i feltet av Rapids’ Anthony Markanich og Gustavo Vallecilla.

Gazdag har nå mål i syv av sine siste ni kamper og 16 for sesongen.

Colorados sjanser til å få et comeback ble dramatisk påvirket da Vallecilla fikk sitt andre gule kort i kampen i det 35. minutt, og tvang Rapids til å spille de siste 55 minuttene ned en mann.

Gazdag scoret for tredje gang i det 83. minutt mot et slitent Colorado-forsvar da han løp mot målet og sakte løftet et skudd over Yarbrough. Burke assisterte på scoringsspillet.

Burke la deretter til målet i det 87. minutt før Matt Real sendte en pasning hjem fra Kai Wagner ett minutt på pause for å avslutte scoringen.

Lørdagens kamp var den første av en tre-kamps biltur på bare ni dager for Rapids (8-11-8, 32 poeng). Colorado, som forble på 11. plass i Western Conference med syv kamper å spille, har kun én seier på bortebane denne sesongen.Kilde