Shadow

Barcelona registrerer Jules Konde en måned etter signering av forsvarsspilleren fra Sevilla


Barcelona har endelig registrert Jules Konde i LaLiga, en måned etter signering av forsvareren fra Sevilla, noe som betyr at han vil være tilgjengelig for å spille mot Real Valladolid på søndag.

Kounde, 23, ankom Camp Nou i en avtale på 55 millioner euro i juli, men kunne ikke registreres for å spille på grunn av mangel på plass i Barcelonas LaLiga-pålagte lagforbruksgrense.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Etter at klubben solgte ut eiendeler verdt over €700 millioner, kunne de stille med sine andre sommersigneringer – Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen og Franck Kessie – i sin første kamp for sesongen, uavgjort 0-0 med Rayo Vallecano den 13. august.

Konde ble tvunget til å gå glipp av og Barcelona klarte ikke å forbedre situasjonen i tide til kampdag to, da LaLiga-gigantene vant 4-1 på Real Sociedad sist søndag.

Klubben har vært ute etter å frigjøre mer plass på lønnsregningen, og jobber med avtaler for å sikre avgangene til Pierre-Emerick Aubameyang og Memphis Depay, mens forsvarsspilleren Samuel Umtiti kom til Lecce på lån på torsdag.

Barcelonas travle sommer i markedet – å bruke 160 millioner euro i overgangsgebyrer på Lewandowski, Raphinha og Konde, til tross for klubbens begrensede økonomi – ble fulgt av et kappløp med tiden for å kunne registrere disse signeringene før overgangsvinduet stenger i september. 1.

Klubben solgte 25% av sine fremtidige inntekter fra TV-rettigheter til investeringsselskapet Sixth Street, og 49% av Barca Studios til fan token-plattformen Socios og produksjonsselskapet Orpheus Media, for å generere midler for å hjelpe til med å løse problemet.Kilde