Shadow

Bayern München vs. Borussia Mönchengladbach – Fotballkamprapport – 27. august 2022


Bayern München-spissen Leroy Sane scoret en sen utligning for å hjelpe de tyske Bundesliga-mesterne med å gjøre uavgjort 1-1 hjemme mot Borussia Mönchengladbach og opprettholde sin ubeseirede start på kampanjen etter at den kom under alvorlig trussel på lørdag.

Sane krøllet i sin innsats i bunnhjørnet i det 83. minutt da Bayern ble belønnet for sin nådeløse jakt på en utjevning etter å ha sløst bort flere sjanser og blitt holdt i sjakk av den imponerende Yann Sommer i Gladbach-målet.

Sommer avsluttet med en Bundesliga-rekord på 19 redninger, og forbedret Alexander Schwolows tidligere karakter på 14 for Hertha Berlin mot samme motstand i januar i år, for å nekte Bayern seieren.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Tidligere gikk Mönchengladbach foran i det 43. minutt da spiss Marcus Thuram skled ballen forbi målvakt Manuel Neuer for sitt sjette mål i alle turneringer, men Bayern hadde seg selv å skylde på med at Dayot Upamecano ikke klarte å håndtere en lang ball.

Bayern var en konstant trussel før åpningen, og Sane kastet bort to sjanser før nysigneringen Sadio Mane fikk to scoringer for offside etter at han to ganger banket inn fra kloss hold, til stor frustrasjon for hjemmefansen.

Julian Nagelsmanns side kom inn i oppgjøret på baksiden av en 7-0-hamring av VfL Bochum som gjorde det til tre seire i de tre innledende kampene av kampanjen, men de slet til tider med å finne en vei forbi Gladbach før Sane slo til.

“Vi hadde 35 skudd på mål, det er ikke et dårlig tall,” sa Nagelsmann. “Jeg er irritert fordi vi spilte bra… det eneste jeg kan klandre laget mitt for er å ikke omsette sjansene våre.”

“Til tross for resultatet, tror jeg faktisk at dette var vår beste kamp så langt denne sesongen.”

Sommer produserte en strålende dobbelblokkering for å holde et Mane-skudd ute etter en rask kontring etter omstarten og produserte en rekke redninger for å nekte Sane, Benjamin Pavard, Thomas Muller og Serge Gnabry å tjene laget sitt et poeng.

“Det skal mye til for at noe slikt skal skje. Som keeper må du ha en god dag,” sa Sommer. “Bayern er virkelig i en utrolig form og legger på mye press.”Kilde