FC Cincinnati vs. Columbus Crew – Fotballkamprapport – 27. august 2022

Steven Moreira scoret i det sjette minuttet av pausen i andre omgang da den gjestende Columbus Crew overveldet FC Cincinnati til 2-2 i Hell is Real-derbyet på lørdag.

Moreira utnyttet en klarering fra Geoff Cameron og forsvarsspilleren scoret sitt første MLS-mål i sin 24. kamp med et skudd fra toppen av boksen. Mannskapet (8-6-12, 36 poeng) utvidet sin road-rekke til tre seire og fire uavgjort.

Matt Miazga ga Cincinnati (8-8-11, 35 poeng) en 2-1-ledelse i det 77. minutt, men mannskapet samlet seg for andre gang. FCC har 1-0-5 i de siste seks kampene.

Målet hans utenfor dødball var hans andre mål på tre kamper siden han ble hentet fra Chelsea 5. august.

Brandon Vazquez scoret sitt 16. mål i det 36. minutt for å gi Cincinnati ledelsen. Derrick Etienne Jr. utlignet den 74. — 12 minutter etter at han kom fra benken — for Crew.

Etienne scoret på et dykkehode av Cucho Hernandez, som kom inn med åtte mål på sine første åtte kamper for Crew. Det var Hernandez sin første MLS-assistent.

Vazquez signerte torsdag en forlengelse gjennom 2025-sesongen og feiret på storslått måte, selv om øyeblikk før han var geiten da han ikke klarte å gi Cincinnati ledelsen. Miazga sendte en pasning til midten av feltet for å tillate Vazquez et umarkert skudd fra seks meter. Han sendte forsøket inn på tribunen.

Vazquez bommet ikke neste gang. Brenner var dypt inne på sin banehalvdel da han passet til Luciano Acosta, som sprang Vazquez. Forsvarsspiller Aidan Morris klarte ikke å holde tritt med ham, og Vazquez rev et skudd fra like innenfor 16-meteren.

Acosta fikk sin 15. assist da Vazquez scoret i sin sjette strake hjemmekamp.

Mannskapet er 5-1-8 på de siste 14 kampene. Cincinnati er 2-1-10 i de siste 13 og 1-5-4 mot mannskapet siden han begynte i MLS i 2019.