Shadow

Man United planlegger opphold for Cristiano Ronaldo


Erik ten Hag fortsetter å insistere på at han forventer at Cristiano Ronaldo blir i Manchester United denne sesongen og lovte at han vil være fornøyd hvis klubben ikke henter inn en spiss før torsdagens overgangsfrist.

United sikret seg back-to-back seire for første gang siden februar på lørdag, da Bruno Fernandes’ volley i det 55. minutt var nok til å vinne en 1-0-seier på Southampton.

– Olley: Ten Hags revolusjon tar nok et skritt fremover
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

For andre kamp på rad startet Ronaldo på benken og hadde bare en perifer innvirkning som innbytter i det 68. minutt.

37-åringen antas å være ivrig etter å forlate United for en klubb i Champions League med Napoli, den siste klubben som Ronaldos agent Jorge Mendes sa om et mulig trekk.

Men på spørsmål om Ronaldo hadde spilt sin siste kamp for United, gjentok Ten Hag sin tro på at den portugisiske stjernen vil forbli på Old Trafford.

“Vi planlegger med ham,” sa Ten Hag. “Så vi vil at han skal bli. Det er det vi vil. Jeg håper [he stays].”

United forventes å signere minst én spiller før vinduet stenger med samtaler om en avtale for Ajax-vingen Antony mens de leter etter en annen spiss.

Men, presset på om han ville være fornøyd med alternativene hvis United mislykkes i den jakten, sa Ten Hag: “Vi har Cristiano Ronaldo, vi har Anthony Martial, vi har Marcus Rashford, så vi er OK.”

United hadde tapt sine syv tidligere Premier League-bortekamper før de slo Southampton i en kamp hvor de var kompakte uten noen gang å nå samme høyder som 2-1-seieren over Liverpool fem dager tidligere.

“Det er mye rom for forbedring, det er helt klart,” la Ten Hag til. “For meg er det normalt. Når du kommer i en sesong er det alltid tøft. Det er en. Det andre er at jeg er ny, samarbeidet med laget er nytt, det er en ny måte å spille på.

“Mange nye faktorer og vil ikke gå 100% fra start, men vi må få resultater og vinne kamper. Det var det vi gjorde i dag, og jeg er fornøyd med det. Vi er mye mer bevisste på hva som er fotballens lover. Det vi bringer på banen er jeg veldig fornøyd med.”Kilde