Shadow

Pep Guardiola kaller Man City “myk” til tross for comebackseier over Crystal Palace


Pep Guardiola anklaget Manchester City for å være “myk” til tross for at Erling Haaland inspirerte til et comeback i andre omgang for å slå Crystal Palace 4-2.

Haaland scoret et 19-minutters hattrick da City kjempet tilbake fra 2-0 på Etihad Stadium lørdag.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Guardiola var full av lovord om Haaland, men sa etterpå at han er bekymret etter å ha sett laget sitt gå ned to mål i fire av de seks siste ligakampene de strekker seg tilbake til forrige sesong.

“Vi må forbedre oss,” sa Guardiola. “Vi er myke i noen avdelinger. Det er deler vi må være mer i konkurransen. Premier League venter ikke. Når du venter en stund er det vanskelig.”

Målene var Haalands første på Etihad etter sommerskiftet hans fra Borussia Dortmund.

22-åringen har allerede funnet nettet mot West Ham og Newcastle denne sesongen for å få en pangstart i sin nye klubb.

“Det er viktig for ham å få mål,” la Guardiola til, som også hadde Bernardo Silva på noten.

“Han har sansen for å score mål. Den tredje, for å ha kvaliteten til å være sterk og deretter sette ballen i nettet. Rommet avhenger av motstandernes bevegelser. Du må være tålmodig og ha flere løpere, det gir ham mer plass.”

Haaland er i mellomtiden bare den fjerde spilleren som scorer seks mål eller mer i sine fire første Premier League-opptredener etter Diego Costa, Sergio Aguero og Mick Quinn.

“Disse kampene er grunnen til at jeg er her, for å snu ting når det er vanskelige tider,” sa Haaland.

“Til slutt handlet det om små justeringer. Vi var nesten der noen ganger i første omgang, så det gjaldt å få det til. Dette er hva vi gjør. Det er en god følelse.”Kilde