Shadow

Arsenal vs. Fulham – Fotballkamprapport – 27. august 2022


Arsenal fortsatte sin feilfrie start på Premier League på lørdag da de kom bakfra for å ta en 2-1-seier mot Fulham på Emirates Stadium i London.

Resultatet markerer første gang siden Arsenals “Invincible”-sesong 2004-05 at klubben har startet sesongen med fire påfølgende ligaseire, og etterlater Mikel Artetas lag to poeng foran på toppen av tabellen.

Arsenal dominerte den første omgangen, men det var spiss Aleksandar Mitrovic som brøt dødpunktet da han fortsatte sin fine form foran mål, og scoret sitt 100. mål for Fulham. 27-åringen knipset ballen fra Arsenal-forsvarer Gabriel, som tullet på ballen på kanten av sin egen 18-meter, og stakk forbi keeper Aaron Ramsdale. Streiken markerer Mitrovics fjerde ligamål denne sesongen.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Arsenal var imidlertid ikke til å nekte, da Martin Odegaard slo tilbake minutter senere da han plukket opp en pasning fra Bukayo Saka på kanten av feltet og slo et målforsøk som avverget keeper Bernd Leno.

Vertene presset på for en vinner og ble belønnet bare fem minutter etter gangen da Gabriel stupte og stanget hjem etter at Leno ikke klarte å takle en svingende corner.

Arsenal har nå vunnet fire ligakamper på rad etter tidligere å ha vunnet komfortable seire over Crystal Palace, Leicester City og Bournemouth.Kilde