Shadow

Liverpool-sjef Jurgen Klopp sier at han ikke ønsket å “ydmyke” Bournemouth i 9-0-seierLiverpool-sjef Jurgen Klopp sa at han ikke ønsket å “ydmyke” Bournemouth etter lagets rekordlik 9-0-seier i Premier League lørdag.

Klopp hadde bedt om en reaksjon fra sin side etter å ha blitt holdt til uavgjort mot Fulham og Crystal Palace samt et nederlag mot Manchester United mandag.

Liverpool vinner 9-0 for å matche Premier League rekordseier
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Som svar scoret Liverpool fem mål i første omgang – inkludert to i de første 10 minuttene av kampen – og toppet med fire mål til i andre omgang, med seks spillere på noten.

“Vi scoret fantastiske mål. Kampen avgjorde og vi fortsatte å score. Det handlet om å fortsette,” sa Klopp etter kampen.

“For ikke å ydmyke Bournemouth, vi kunne ikke respektere dem mer. Det handler om å sette motstanderen under press.

“Jeg kunne ta med barna, de fortjener det så mye. Harvey [Elliott] er en spesiell spiller, fantastisk mål. Alt var stort sett perfekt.”

Resultatet gir Liverpool åttende plass på tabellen etter at de tok bare to poeng fra sine tre første kamper.

Liverpool møter Newcastle, som er ubeseiret så langt denne sesongen, onsdag kveld.

«Det er viktig å få det fra brystet og spille fotball onsdag [against Newcastle] vil være annerledes, la Klopp til.

«I dag er blandingen av flott vær og fantastisk fotball, vi har ikke så ofte i Liverpool, så vi bør sette pris på det.

«Vi trenger i hvert fall ikke svare på spørsmålet lenger [about not winning]. En virkelig god dag for oss. Vi lar oss ikke rive med.

“Hvis vi ønsker å lykkes i denne ligaen, må vi vise konsistens. Det er det vi må gjøre nå. Det pleide å være vår styrke. Vi vil se Newcastle i morgen og se hva vi kan gjøre mot dem.”Kilde