Shadow

Liverpool scorer 9 mål i seier over Bournemouth: Hvordan sosiale medier reagerte

Liverpool scoret fem mål i første omgang da de slo Bournemouth i en 9-0-seier på Anfield lørdag for sin første Premier League-seier for sesongen.

Den ettertrykkelige seieren utlignet ligarekorden for størst seiersmargin. Bragden med ni mål har tidligere blitt oppnådd to ganger – først, da Leicester City vant 9-0 mot Southampton i oktober 2019, og igjen da Manchester United gjentok scoringen mot Southampton i februar 2021.

Etter noen kamper i begynnelsen av sesongen – inkludert et 1-0-tap mot Manchester United forrige mandag – leverte Liverpool behørig levering, med Luiz Diaz og Harvey Elliott som ga netting innen 10 minutter. Trent Alexander-Arnolds mål og Roberto Firminos bransje økte Bournemouths elendighet, mens Virgil van Dijk og Chris Mephams selvmål også kjørte opp mållinjen.

Innbytter Fabio Carvalho scoret sitt første mål for Liverpool, og Diaz avsluttet for de røde.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)