Shadow

Ronaldo klar til å bli med Napoli på lån ettersom Man United vurderer Osimhen-tilbudet


Sommerens overgangsvindu går mot fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Ronaldo klar til å bli med Napoli på lån ettersom Osimhen koblet til

De Cristiano Ronaldo transfer saga vil nå sin konklusjon på en eller annen måte i løpet av de neste dagene når overgangsfristen nærmer seg, og Gazzetta dello Sport melder at han nå er åpen for en overgang til Napoli.

Ronaldo (37) er desperat etter å fortsette å spille i Champions League denne sesongen, etter at Manchester United kun kvalifiserte seg til Europa League.

Den portugisiske landslagsspilleren har funnet seg selv på United-benken i de siste kampene, med Erik ten Hags side som har notert seire over Liverpool og Southampton.

Gazzetta sier at United er forberedt på å fortsette å betale Ronaldos lønn mens han går på lån til Napoli for sesongen.

United har også blitt koblet til Napoli-spissen Victor Osimhen, som har en overgangsverdi på minst €100 millioner, men Gazzetta tror United bare vil styrke interessen for Nigeria-landskampen hvis de ikke klarer å hente Antony fra Ajax. Antony har krevd å forlate Eredivisie-klubben og vil bli gjenforent med Ten Hag på Old Trafford hvis de to klubbene kan bli enige om en avgift før torsdag, mens Osimhens agent har sagt at det ikke har vært kontakt fra United.

Napoli-sjef Luciano Spalletti utelukket ikke å signere Ronaldo da han ble spurt om en avtale lørdag kveld, men innrømmet at han sto i fare for å miste Osimhen.

“Hvis du spør meg om jeg vil jobbe med Ronaldo, sier jeg at ingen trener vil si nei til det,” sa Spalletti. “Men hvis vi går inn på de områdene journalistene liker å fylle ut for seg selv, så er det ingen forhandlinger, som Osimhens agent sa.

“Snakker til [president Aurelio] De Laurentiis, han fortalte meg at han ikke fikk noe tilbud, så la oss være så realistiske som mulig her og bare ta hensyn til ting som kunne skje.

“Med en spiller som Osimhen, som er så talentfull, vet vi at det er en permanent risiko for at en rik eier rundt om i verden vil våkne om morgenen og bestemme seg for å kjøpe ham, og det inkluderer en klubb som Manchester United.”

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

12.42 BST: Ajax-trener Alfred Schreuder sier det ikke er noen oppdatering om fremtiden til Antonysom er desperat etter å bli med Manchester United før vinduet stenger på torsdag.

“Ingenting endret seg sammenlignet med forrige uke,” sa Schreuder. “Han var i klubben denne uken, jeg snakket med ham. Ingenting har endret seg foreløpig, og det er alt jeg vil si. Jeg fokuserer på spillerne som er her nå.”

22-åringen har gjort det klart at han ønsker å forlate klubben etter at United så et overgangstilbud på €90 som ble avvist av Ajax fredag.

Han er ikke en del av Ajax-troppen som tok turen for å møte FC Utrecht søndag ettermiddag.

12.00 BST: Manchester United er klare til å tilby Anthony Martial en ny kontrakt, melder The Sun.

Martial (26) så ut til å være på vei ut av Old Trafford etter å ha falt i unåde og tilbrakt andre halvdel av forrige sesong på lån til Sevilla.

Men nye United-sjef Erik ten Hag har latt seg imponere over holdningen sin, og er klar til å belønne det.

Den franske landslagsspilleren har fortsatt to år igjen av kontrakten sin på 250 000 pund i uken.

11.12 BST: Kan Liverpool være i ferd med å signere Frenkie De Jong fra Barcelona? Ikke ifølge transferekspert Fabrizio Romano.

Barca er ivrige etter å avlaste De Jong før overgangsvinduet stenger for å lette deres økonomiske problemer. Manchester United mislyktes i forsøket på å ta spilleren til Old Trafford tidligere i sommer, mens Chelsea også har blitt koblet til. Nå rapporteres Jurgen Klopp å være interessert etter å ha innrømmet at han må signere en midtbanespiller før overgangsvinduet stenger.

25-åringen er rapportert å være glad for å bli på Camp Nou, og Romano sa i sin Caught Offside-spalte at det ikke har vært kontakt med Liverpool om et potensielt trekk.

“Så langt har jeg ingen nyheter om Frenkie de Jong og Liverpool,” sa Romano. «Det er ingen forhandlinger på gang slik ting står, og jeg har gjentatt siden juli at ingenting vil endre seg hvis Frenkie ikke ombestemmer seg, det vil si å bli i Barca.

“Liverpools lønnsstruktur betyr også at dette ikke er en enkel avtale. La oss se om spilleren ombestemmer seg, men min følelse er at det er Chelsea som virkelig presser på ham.”

10.30 BST: Barcelona kan spare 8 millioner euro hvis de kan overtale Martin Braithwaite å forlate klubben denne uken, melder Marca.

Spissen er på €2,5m-sesong på Camp Nou, så hvis de kan få ham til å rive opp kontrakten vil de spare €5m i lønn og ytterligere €3m som skal betales på kontoene deres fra overgangen hans fra Leganes i 2020.

Braithwaite er rapportert å holde ut for en sluttvederlag på €5 millioner for de to årene han har igjen av kontrakten. Det gjenstår å se om de to partene kan komme til enighet før torsdagens overgangsfrist. Han må være en gratis agent før vinduet stenger for å kunne flytte køller etter det tidspunktet.

09.42 BST: Manchester City-sjef Pep Guardiola har blitt fortalt at han kan gå ut og bruke 100 millioner pund i januar hvis det er en spiller som skiller seg ut i verdensmesterskapet, melder The Sun.

VM i Qatar starter søndag 20. november og varer frem til søndag 18. desember. Det er garantert et rush for stjerneutøverne når overgangsvinduet åpner igjen søndag 1. januar.

City vil neppe gjøre flere signeringer i dette vinduet – etter å ha hentet inn Erling Haaland, Kalvin Phillips, Sergio Gomez og Julian Alvarez – men holder noe tilbake i tilfelle Guardiola ser en spiller han liker.

09.00 BST: Football Insider melder at Liverpool har en muntlig avtale med Borussia Dortmund om å signere en engelsk midtbanespiller Jude Bellingham — men han vil ikke bevege seg i dette vinduet.

Bellingham, 19, kom til Dortmund fra Birmingham City for to år siden og har utviklet seg til å bli en av de mest etterspurte spillerne i Europa. Han har allerede 15 landskamper og Liverpool-sjef Jurgen Klopp har fulgt ham i flere måneder.

Rapporten sier at Liverpool mest sannsynlig vil signere Bellingham neste sommer, men det kan bli fremskyndet til januar hvis Klopp er desperat etter midtbaneforsterkninger i vintervinduet.

PAPIR SLADDER

Martin Dubravka har bedt Newcastle United om å tillate ham å flytte til Manchester United midt i forhandlinger om en låneavtale, melder Sky Sports. Den 33 år gamle målvakten har lang erfaring fra Premier League, og spilte 127 kamper for Magpies, men mistet startplassen denne sesongen etter at Nick Pope kom fra Burnley. Manager Erik ten Hag ønsker å konkurrere for David De Gea, med Eintracht Frankfurts Kevin Trapp avviser allerede en overgang til Old Trafford.

– Chelsea vurderer en stor gevinst for Ross Barkley å forlate klubben, ifølge The Sun. Den engelske landslagsspilleren har ikke fått et troppnummer for denne sesongen, og det rapporteres at Blues-eier Todd Boehly vurderer å tilby en sluttavtale. Imidlertid vil dette angivelig koste Blues et betydelig gebyr, med Barkley som tjener 200 000 pund i uken på en kontrakt som skal utløpe neste sommer.

– Stuttgart har takket nei til Wolves sitt åpningstilbud for Sasa Kalajdzicskriver Sky Sports Tyskland. Bundesliga-siden har avvist et overgangstilbud på €15 millioner – som inkluderte ekstra, vanskelig oppnåelige tillegg. Stuttgart holder ut for nærmere €25 millioner for den østerrikske landslagsspilleren.

– West Ham har sikret seg en femårsavtale for Lyon’s Lucas Paqueta, melder The Athletic. The Hammers vil betale €43m med ytterligere €17m i bonuser for den 25 år gamle midtbanespilleren. Brasil-landskampen, som har registrert 18 mål og 12 assists i Ligue 1 for Les Gonesvil snart gjennomføre en medisinsk behandling i London, da David Moyes ser ut til å forbedre troppen sin etter å ha tapt sine tre første kamper i Premier League denne sesongen.

– Real Madrid krever en endelig avgjørelse fra Marco Asensio i forkant av en potensiell overgang til Premier League, ifølge Sunday Mirror. Det er rapportert at 26-åringen ønsker å forlate Bernabeu i sommer for å sikre seg flere kamper foran VM, og han har nektet å signere en ny avtale, med hans nåværende kontrakt som går ut om 11 måneder. Arsenal antas å lede interessen foran rivalene Tottenham og Manchester United.

Kilde