Shadow

Paul Pogba er stor tvil om verdensmesterskapet i 2022 midt i kneoperasjoner


Paul Pogba kan ikke komme tilbake til kamp før i januar på grunn av en kneskade som krever operasjon, sa Juventus-manager Massimiliano Allegri mandag, og sår tvil om den franske midtbanespillerens tilgjengelighet for verdensmesterskapet i 2022 i Qatar.

Pogba bestemte seg for å avstå fra operasjonen etter å ha skadet menisken på trening etter at han flyttet tilbake til Juventus fra Manchester United i sommer, men Allegri sa at omstendighetene hadde endret seg etter at han forsøkte å komme tilbake til treningen.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

“I morges trente han for andre gang, men stoppet så og det ble da bestemt at han skulle opereres. Vi vil realistisk sett få ham tilbake i januar,” sa Allegri til journalister før tirsdagens Champions League-oppgjør i Paris Saint-Germain.

Allegri var usikker på om Pogba ville være klar for Frankrikes VM-forsvar, som begynner i november, og la til: “VM er ikke mitt problem, Juventus’ problem er at han kommer tilbake i januar.”

Pogba var sentral i Frankrikes verdenscupseier i 2018 i Russland, og scoret i finalen der de slo Kroatia 4-2. Han har scoret 11 mål på 91 kamper for Frankrike.

Juventus og PSG er i Champions League gruppe H med Benfica og Maccabi Haifa. Allegri sa at laget hans ville trenge minst 10 poeng for å kvalifisere seg til knockout-fasen, og la til at PSG er en av tittelfavorittene.

“Vi møter en motstander som er blant de sterkeste i Europa, som jeg i år regner som favoritt til finalen,” sa Allegri. “I morgen blir en god kamp, ​​og vi vil absolutt sikte på å spille en god kamp fra et teknisk synspunkt.”Kilde