Shadow

Overgangsvinduet viser at Tottenham er bak Premier League-rivalene


Tottenham Hotspurs manager Antonio Conte sa at utgifter i overgangsvinduet er et skritt i riktig retning for å forbedre troppen deres, men det er fortsatt et gap mellom dem og deres Premier League-rivaler.

Spurs fikk sin hovedsak gjort tidlig med Richarlison som ble med for et rapportert gebyr på £52 millioner ($60 millioner), Yves Bissouma fra Brighton & Hove Albion for rundt £25 millioner og Ivan Perisic på en fri fra Inter Milan.

Men de hadde en rolig overgangsfrist torsdag.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Største vinnere og tapere av sommerens overgangsvindu
– Overføringskarakterer: Hvordan har det gått med klubben din?
– Rangering av spillernes avskjedsmeldinger etter store overgangstrekk

“Først av alt må vi forstå at vi i dette overgangsvinduet gjorde det klubben kunne gjøre,” sa Conte på en pressekonferanse i forkant av deres Premier League-kamp mot Fulham på lørdag.

“Vi gjorde gode ting, men jeg må være ærlig med deg, fordi jeg ser andre lag med topplag, det er fortsatt for lang avstand. Av denne grunn må vi vite at vi nettopp har startet denne prosessen for å forbedre troppen.”

Conte sa at Bissouma fortsatt var et skritt bak sine andre midtbanespillere Rodrigo Bentancur og Pierre-Emile Hojbjerg.

“Han må jobbe, gå fullstendig inn i ideen om fotball,” sa Conte. «Det samme for Oliver Skipp som jobbet med meg hele forrige sesong.

“Jeg er fornøyd med det jeg har sett i løpet av kampen, og vi snakker om en spiller med gode ferdigheter og sterk fysisk med en god motor.”

Conte sa at midtstopper Cristian Romero var tilbake i troppen etter å ha overvunnet en adduktorskade, men Lucas Moura og Bryan Gil var fortsatt ikke tilgjengelige for kampen mot Fulham.

Ubeseiret Spurs ligger på tredjeplass i ligaen med 11 poeng på fem kamper mens Fulham er åttende.Kilde