Shadow

Overgangsprat – Cristiano Ronaldo er åpen for at Sporting CP kommer tilbake etter Real Madrid-avvisning


Sommerens overgangsvindu går mot fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP HISTORIE: Ronaldo varmer til å returnere til Sporting, hvor karrieren begynte

Cristiano Ronaldo er på vei nærmere tilbake til gutteklubben hans, Sporting CP i Portugal, ifølge Marca.

Mens den 37 år gamle Manchester United-spissens foretrukne alternativ ble forstått å være Real Madrid, var ikke Carlo Ancelottis side interessert i å bringe ham tilbake til Santiago Bernabeu, og det har gjort ham mer villig til å bytte tilbake til klubben. hvor han fikk sin profesjonelle debut.

Det spanske utsalgsstedet sier at Ronaldo har bestemt seg for at hans beste alternativ er å gå tilbake til den Lisboa-baserte siden, som aksepterer at selv om den kanskje ikke vil være i stand til å konkurrere økonomisk med tilbudene som kan bli presentert for ham fra noen toppklubber rundt om i Europa, forholdet til den portugisiske landslagsspilleren er nok til å overtale ham til å avslutte karrieren der den begynte.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

I fjor sa Ronaldos mor til Sporting-supportere at hun ville prøve å overbevise ham om å returnere til klubben. I stedet kom han imidlertid til Manchester United, hvor laget har underprestert.

Ronaldo har nylig blitt koblet til Marseille og AC Milan, men det ser ut som om usikkerheten rundt fremtiden hans begynner å forsvinne når han nærmer seg en Old Trafford-exit.

PAPIR SLADDER

– Det er oppnådd en muntlig avtale mellom Chelsea og Leicester City for underskrift av Wesley Fofana, forstår RMC Sport. Brendan Rodgers’ side har så langt holdt fast etter å ha avvist flere bud fra Blues, men det ser ut som om Leicester City nå har blitt enige om et verdensrekordgebyr som er på over 90 millioner euro. 21-åringen er opptatt av å bytte til Stamford Bridge, og fikk nylig beskjed om å trene med U23 etter å ha gått glipp av førstelagstrening.

– Manchester United har gjort en tilnærming til Pierre-Emerick Aubameyang, melder Gianluca Di Marzio. Den 33 år gamle forwarden fortsetter å være knyttet til en exit borte fra Barcelona denne sommeren, og han har også blitt koblet til Chelsea, som ennå ikke har kommet til enighet med Blaugrana. De røde djevlene er opptatt av å skaffe en spiss før Premier Leagues overgangsvindu stenger neste torsdag.

Marcelo har vært uten kontrakt siden hans avtale gikk ut med Real Madrid i sommer, men han har nå fått et offisielt tilbud fra Bayer Leverkusen, skriver Foot Mercato. Den 34 år gamle venstrebacken har ennå ikke bestemt seg for sin neste destinasjon, selv om han også antas å være på radaren til Ligue 1s Nice og Serie A-laget Monza. Marcelo spilte kun 12 kamper i La Liga for Carlo Ancelottis side forrige sesong.

– Premier League-siden Brighton Hove Albion har gjort en $4m tilnærming for Facundo Buonanottei følge Cesar Luis Merlo. Det forstås at Seagulls er ivrige etter den 17 år gamle Rosario Central-angripende midtbanespilleren, men den argentinske Primera Division-siden vil gjerne se tilbudet forbedret hvis det skal skilles fra ham.

– Internazionale har bestemt seg for å avvise eventuelle ytterligere tilbud på midtstopper Milan Skriniar. Apropos den 27 år gamle slovakiske internasjonalen, administrerende direktør Giuseppe Marotta, som sitert av Fabrizio Romanosa: “Han kommer garantert til å bli hos oss, eierne har bestemt seg for ikke å bli fristet av Paris Saint-Germains bud og tilnærminger, han er en nøkkelspiller for oss og han vil bli.”

Kilde