Shadow

Eks-Mexico-sjef Miguel Herrera slår El Tri vennskapskamp mot Paraguay


Tidligere Mexico-manager Miguel «Piojo» Herrera har kritisert El Trisin kommende vennskapskamp mot Paraguay, som vil inneholde en rekke kantspillere som ikke forventes å delta i verdensmesterskapet.

Mexico vil reise nordover til Atlantas Mercedes-Benz Stadium for å møte Paraguay i en vennskapskamp 31. august. Lander på en ikke-FIFA-dato, nåværende El Tri manager Gerardo “Tata” Martino vil bruke en all-Liga MX-tropp som for det meste består av reservelandslagsalternativer.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas

“Det er noe der vi ikke bør skape forventninger bare for dets skyld i disse kampene,” sa Herrera, nå manager for Liga MX-siden Tigres, under en pressekonferanse.

«For meg er dette kampene som ikke fungerer, fordi 80 prosent av de som er med i innkallingen kommer ikke til å være med i verdenscupen.

«Rivalen [Paraguay] er veldig bra, men det er ikke en kamp som skal forberede landslaget til verdenscupen, la Herrera til.

Til tross for dette berømmet Herrera to Tigres-spillerne hans – Sebastian Cordova og Jesus Angulo – som var inkludert i Mexico-listen, samtidig som han var kritisk til fraværet av den formmessige og erfarne forsvareren Diego Reyes.

“Han har det bra,” sa Tigres-treneren. “Reyes var allerede på landslaget.”

Herrera trente tidligere det meksikanske landslaget fra 2013-15, og hjalp dem med å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2014 og ledet dem til 16-delsfinalen. Sommeren 2015 fikk han sparken etter en kamp med en journalist.

Tidligere i mars i år skapte Herrera overskrifter etter å ha kastet hatten i ringen for Mexicos lederjobb mens Martino ble frisk etter en øyeoperasjon.

Midt i press på El Tri gjennom en dårlig form i VM-kvalifiseringen, bemerket Herrera at hvis Martino “ikke har helsen, bør han gå til side.”Kilde