Shadow

Liverpools Jurgen Klopp krever mer “lidenskap, innsats” etter treg start


Liverpool-manager Jurgen Klopp har sagt at han vil at spillerne hans skal forbedre nivået av “lidenskap og innsats” etter å ha mislyktes i å vinne de tre første Premier League-kampene.

Merseyside-klubben spilte uavgjort i sine to første kamper mot Fulham og Crystal Palace før de gikk til et 2-1-tap mot de harde rivalene Manchester United mandag.

– Notatbok: Liverpool blant PL-klubber som er interessert i Celtic starlet
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Champions League-trekning: spådommer, må-se-kamper og mer
– Ranger alle Premier League Big Six-klubbers rekordsignering

Liverpool ønsker nyopprykkede Bournemouth velkommen til Anfield på lørdag, og Klopp har oppfordret laget sitt til å heve spillet for de kommende kampene.

“Vi må forbedre oss umiddelbart,” sa han på en pressekonferanse fredag. “Vi trenger 100 % innsats, om ikke litt mer, pluss lidenskap. Det er fotball på høyeste nivå. Det er bra.

“Tingene vi oppnådde var aldri enkle, så ingen skulle forvente at det skulle være lett nå. La oss gå for det sammen.”

Han la til: “Jobben min er å rette opp ting, jeg kunne lære mye av livet når ting ikke gikk bra. Det er en del av jobben, å omgruppere, finne en perfekt måte sammen igjen for å kjempe mot omverdenen og ikke lide.

“Vi har spilt mye dårligere kamper i United, men det som var skuffende var at vi burde vunnet denne kampen… med 70 % ballbesittelse mot et kontringslag.

Klopp tonet også ned ethvert antydning om en splid mellom James Milner og Virgil van Dijk etter at de to sammenstøtet etter Jadon Sanchos åpningsmål for United.

«Det er klart, alle så det,» la Klopp til. “Jeg var en ganske emosjonell spiller i min tid, og jeg hadde slike samtaler på banen oftere enn ikke med mine beste venner.

“Det er egentlig ingenting å avklare. Det er en situasjon når man diskuterer ting på banen. Spesielt nå for tiden, med alle kameraene, så ser det mye mer alvorlig ut enn det er. Det er ikke noe problem i det hele tatt.”

Klopp bekreftet også at Joel Matip, Thiago Alcantara, Curtis Jones og Diogo Jota nærmer seg formen, men at de fortsatt går glipp av Bournemouth-oppgjøret.

Liverpool har signert Darwin Nunez, Fabio Carvalho, Calvin Ramsay denne sommeren og Klopp sa at klubben ville være åpen for flere ankomster før overgangsvinduet stenger 1. september.

“Vi jobber faktisk konstant med slike ting,” sa han. “De er for dyre eller ikke den rette spilleren.

“En ting er fortsatt viktig – det må være den rette spilleren. Vi jobber, men vi får se om noe vil skje eller ikke. Jeg vet ikke.”

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.Kilde