Shadow

Man Uniteds Antony-bud på €90 millioner ble avvist av Ajax da spilleren ber om flytting


Manchester United vurderer om de skal legge inn et forbedret bud på Antony etter å ha sett et tilbud på 90 millioner euro avvist av Ajax på fredag, har kilder fortalt ESPN.

United økte budet sitt etter at et tilbud på €80 millioner ble avslått tidligere denne måneden, men det har ikke vært nok til å få Ajax til å bli enige om en avtale.

– Notebook: Glazers ignorerer Ratcliffe over Man Utd-overtakelsen
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Kilder har fortalt ESPN at United vurderer om de skal legge inn et nytt bud eller rette oppmerksomheten mot andre mål.

PSV Eindhovens Cody Gakpo, Chelseas Christian Pulisic og Borussia Mönchengladbachs Marcus Thuram er også på radaren med Erik ten Hag som er opptatt av å styrke sin spisslinje før neste ukes overgangsfrist.

Kilder har fortalt ESPN at Antony har informert Ajax om at han ønsker å flytte til Old Trafford, men så langt har den nederlandske siden holdt seg fast på at 22-åringen vil bli i klubben denne sesongen.

Fredag ​​offentliggjorde spilleren sitt ønske om å få flytte til Old Trafford.

“I dag, i et møte med klubben, uttrykte jeg min gamle interesse for å forlate, men denne gangen med et betydelig tilbud på bordet,” sa han til Fabrizio Romano. “Andre hadde allerede kommet! Ajax nektet med argumentet om at de bare har fem dager på seg til å erstatte meg.

“Jeg ber ikke om å løslate meg, jeg ber Ajax om å selge meg til det høyeste budet mottatt av en spiller som spilte i Eredivisie. Jeg har insistert på dette temaet siden februar slik at klubben kunne gjenoppbygge laget med fred i sinnet.”

Gakpo, 23, ville være et billigere alternativ, med kilder som forteller ESPN at han er verdsatt til €40m til €50m av PSV. Det er imidlertid interesse fra andre Premier League-klubber i den nederlandske internasjonale.

På en pressekonferanse fredag ​​sa Ten Hag at han fortsatt håpet å komme med tillegg til troppen før vinduet stenger.

“Vi trenger spillere, det er klart, men vi trenger de riktige spillerne,” sa han.

“Hele overgangsvinduet er vi fornøyde med det vi har gjort til nå, men baren må være høy.”

Ten Hag antydet også at Phil Jones, Axel Tuanzebe og Brandon Williams er satt til å bli på Old Trafford fordi de ikke er helt i form.

“Vi snakker om spillere som ikke er tilgjengelige, så jeg tror ikke de vil gå ut i dette vinduet,” la han til.

Kilde