Shadow

Austin FC vs. LAFC – Fotballkamprapport – 26. august 2022


Maximiliano Urruti scoret to mål i løpet av fire minutter av andre omgang og Diego Fagundez la til et mål og to assist da Austin FC trillet til en 4-1-seier over gjestende Los Angeles FC fredag ​​i oppgjøret mellom de to beste lagene i den vestlige konferansen.

Seieren, i uten tvil den viktigste kampen i Austin FCs to år lange eksistens, tillot hjemmelaget (15-6-6, 51 poeng) å trekke seg til innen seks poeng fra vestlederen LAFC (18-6-3, 57 poeng) ) med syv kamper å spille i den vanlige kampanjen. Austin feide de to kampene fra LAFC denne sesongen.

LAFC stilte med Gareth Bale i startoppstillingen for første gang siden han kom til klubben, men den tidligere Real Madrid-vingen kunne ikke unngå det andre strake tapet for laget sitt etter en klubbrekord på syv kamper.

LAFC er fortsatt på toppen av Supporters’ Shield-tabellen og er i gang med å bryte tidenes MLS-poengrekord (73) som ble satt forrige sesong av New England Revolution.

Austin kom på tavla i det 32. minutt da Fagundez krøllet et direkte frispark over LAFCs forsvarsmur og inn i øvre høyre hjørne av nettet like utenfor de utstrakte armene til sprangende keeper Maxime Crepeau.

Austin FC tok fyr i de første 13 minuttene av andre omgang.

Urruti scoret to ganger i løpet av de første seks minuttene, først på en fin heading som omdirigerte en sentreringspasning fra Nick Lima i det 47. minutt og deretter fra en tøff vinkel da han tok en pasning fra Fagundez og driblet nesten til sluttlinjen før han plasserte en venstre. -fotskudd på tvers av målmunningen til andre stolpe i det 51. minutt.

Sebastian Driussi økte ledelsen i det 58. minutt med sitt ligaledende 19. mål, tok enda en pasning fra Fagundez og snurret rundt LAFC-forsvareren Jesus Murillo før han også fant innsiden av lengste stolpe for Austins fjerde mål.

Det var den 10. kampen på rad at Driussi, den tidligere MVP-kandidaten, enten har scoret eller assistert på et mål.

LAFC svarte til slutt i det 61. minutt da Cristian Arango scoret på en ringende volley etter at Austin-keeper Brad Stuver hadde stoppet et skudd fra Jose Cifuentes.Kilde