Shadow

Odds for verdensmesterskap for kvinner 2023: USAs linjer for å vinne alt Down Under


Vi er fortsatt et år unna FIFA verdensmesterskap for kvinnermen tippere budsjetterer allerede hvilket lag de kan komme tilbake i 2023. Og når det kommer til oddstavlen, den regjerende verdensmesteren forente stater er på toppen.

United States Women’s National Team (USWNT) kvalifiserte seg til verdensmesterskapet i 2023 etter å ha beseiret Jamaica 5-0 i CONCACAF Women’s Championship. Selv om det fortsatt er ganske mye fotball å spille mellom nå og neste års forestilling i Australia og New Zealand, har de amerikanske kvinnene for øyeblikket et bein på konkurrentene sine.

Ikke bare er de regjerende verdensmestere, men de er favorittene til å ta cupen igjen neste år. Ledet av en blanding av veteraner som kaptein Becky Sauerbrunn og støttet av friskere ansikter som Sophia Smith, setter mange gamblere på disse fantastiske idrettsutøverne for å skape fotballmagi igjen neste år.

Det er aldri for tidlig å se på tittelodds, så la oss dykke ned i noen mesterskapsodds som ikke kan handles via FOX Bet.

USAs KVINNELANDSLAG VM 2023 OODS*

USA: +200 (sats $10 for å vinne $30 totalt)
England: +400 (sats $10 for å vinne $50 totalt)
Frankrike: +550 (sats $10 for å vinne $65 totalt)
Sverige: +600 (sats $10 for å vinne $70 totalt)
Tyskland: +600 (sats $10 for å vinne $70 totalt)
Nederland: +700 (sats $10 for å vinne $80 totalt)

*odds per 18.7.2022

Per FOX Sports Research, da USWNT tok tittelen for tre år siden i Frankrike, deltok de i turneringen som medfavoritter for å vinne alt (+350). Det siste verdensmesterskapet var også da Megan Rapinoe vant tie-breaker med lagkamerat Alex Morgan for å erobre Golden Boot (prisen for flest scorede mål) etter at begge spillerne scoret seks mål.

Går vi enda lenger tilbake, i 2015, hadde laget også de beste oddsene i noe land på +300. Kjente navn som Rapinoe, Carli Lloyd og Hope Solo var med på å lede kampen da de tok cupen i Canada for syv år siden.

FOX Sports fotballekspert David Mosse bemerket at USWNT kan være klar til å sementere seg i fotballens historiebøker neste år.

Ingen land har vunnet tre strake verdenscuper på herre- eller damesiden, forklarte Mosse. “Men hvis Catarina Macario kommer sterkt tilbake og ungdommer som Sophia Smith fortsetter å utvikle seg, er USA mer enn i stand til å oppnå den bragden.”

Og en annen FOX Sports fotballekspert Doug McIntyre er enig med Mosse.

“Med all respekt for resten av et felt i rask forbedring, står USWNT fortsatt hode og skuldre over alle andre nasjoner i kvinnespillet,” bemerket McIntyre. «Etter å ha vunnet de to siste verdenscupene med veterantunge grupper, er det en ny generasjon sultne nykommere.

“Denne nye gruppen inkluderer Sophia Smith og Catarina Macario – som skal være helt restituert neste sommer fra korsbåndsoperasjonen hun gjennomgikk i juni. De vil være fast bestemt på å sette sitt preg på den største scenen.”

Vil damelaget skrive historie i 2023? Følg med på FOX Sports for å følge oddsen foran neste år!

Last ned FOX Super 6-appen for din sjanse til å vinne tusenvis av dollar på de største sportsbegivenhetene hver uke! Bare gjør dine valg, og du kan vinne hovedpremien. Last ned og spill i dag!


Få mer fra FIFA verdensmesterskap for kvinner Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde