New York Red Bulls vs. Philadelphia Union – Fotballkamprapport – 3. september 2022

Daniel Gazdag scoret sitt lagledende 18. mål for sesongen, Mikael Uhre la til sitt 11. og Philadelphia Union tok ledelsen i MLS Supporters’ Shield-løpet med en 2-0-seier på New York Red Bulls lørdag kveld.

Jack McGlynn og Julian Carranza ga assistene til Union (17-4-9, 60 poeng), som beseiret et Red Bulls-lag som avsluttet med 10 mann etter en stygg hendelse der den frustrerte New York-forsvareren Dru Yearwood sparket ballen inn på tribunen. og traff en hjemmefan.

– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas

Western Conference-ledere LAFC er tre poeng bak Philadelphia, men har to kamper i hånden i kampen om skjoldet, som gir vinneren en plass i neste års CONCACAF Champions League. De er vertskap for Real Salt Lake søndag kveld.

Andre Blake gjorde to redninger for å bevare sin 13. clean sheet for sesongen for Philadelphia, som også flyttet 11 poeng foran andreplassen Montreal i kampen om å toppe Eastern Conference og få et første-runde farvel i MLS Cup-sluttspillet.

Sesongens sjette hjemmetap for Red Bulls (13-9-8, 47 poeng) endte med at dommer Tim Ford ga Yearwood rødt kort for voldelig oppførsel. Yearwood skjønte feilen sin umiddelbart, og før han mottok det røde, prøvde han å be om unnskyldning til fanen som ble truffet med ballen, til og med vasset et par rader inn på tribunen.

Ingen av sidene hadde mange sjanser i de første 45 minuttene, men det endret seg kort tid etter pause med at Uhre ga Philadelphia ledelsen i det 48. minutt etter en glatt overgangssekvens.

Gazdag fant McGlynn i midten av parken fra venstre, og McGlynn spratt ballen over en forsvarer for å finne plass til å gå fremover. Uhre styrket forsvareren sin for å rase inn på McGlynns gjennomspill og sette en utmerket lav avslutning innenfor venstre stolpe.

Gazdag sørget for 2-0 i det 74. minutt etter en Red Bulls-omsetning skapt av press fra Carranza, som deretter spilte en gi-og-gå med Uhre for å starte pausen. Så fant han den ungarske landslagsspilleren som avsluttet målet i løpet av et karriereår.