Shadow

Leeds Uniteds Jesse Marsch kritiserer Premier League-dommere for “mangel på respekt”Leeds United-sjef Jesse Marsch anklaget Premier League-tjenestemenn for “mangel på respekt” etter at laget hans ble nektet en straff og videoassistentdommeren (VAR) ikke ba dommeren på banen om å gjennomgå hendelsen i lørdagens 5-2-nederlag. Brentford.

Brentford gikk opp til 1-0 etter å ha blitt gitt en straffe etter en lang VAR-sjekk, men Marsch ble stående i rykkisk ettersom Leeds’ Crysencio Summerville ble brakt ned i boksen da de lå under 3-1 og vurderingssystemet grep ikke inn.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Marsch ble vist rødt kort for å krangle med tjenestemennene, og han anklaget dem for dobbeltmoral.

“Jeg må finne ut hvordan jeg kan ha diskusjoner med ligaen eller med dommere for å hjelpe til med å forstå hvordan noen avgjørelser blir tatt,” sa Marsch i intervjuet etter kampen.

«Jeg snakket med den fjerde dommeren, og prøvde å være så respektfull som jeg kunne, selv når det ble gitt en straffe som jeg sannsynligvis ikke trodde var en straff.

“Og da ser du ikke det gjengjeldt, respekten. Det er det jeg vil kalle det. At mangelen på VAR-besøk, til syvende og sist for meg, er mangel på respekt.”

På en dag med kontroversielle avgjørelser kalte West Ham United-sjef David Moyes VARs trekk for å utelukke en utligning i 2-1-tapet mot Chelsea for “skandale” og “latterlig dårlig.”

Newcastle United-manager Eddie Howe var også uenig med tjenestemennene etter at laget hans fikk et mål kratt etter en VAR-avgjørelse i en 0-0-stopp på hjemmebane med Crystal Palace.Kilde