Shadow

New York City FC vs. Atlas – Fotballkamprapport – 14. september 2022


Major League Soccers New York City FC slo Liga MX-laget Atlas 2-0 på Yankee Stadium onsdag kveld for å vinne Campeones Cup 2022.

Mål fra Alexander Callens og Maxi Moralez sørget for at et MLS-lag vant den årlige kampen – med MLS Cup-mesteren mot den siste vinneren av Liga MX – for tredje gang på rad.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Callens scoret det raskeste målet i Campeones Cup-historien for å få NYCFC på tavlen i det fjerde minuttet, og slo på en løs ball og avsluttet i et åpent nett etter at Atlas-keeper Camilo Vargas spilte feil et frispark inn i området.

NYCFC doblet ledelsen for å starte andre omgang med Moralezs søte avslutning fra høyre side av feltet etter å ha blitt spilt inn av innbytter Talles Mango på en kontring.

Atlas ble fullstendig utspilt i spillet og kunne ikke finne en vei tilbake, slik at vertene kunne løfte den fjerde delen av dette trofeet på hjemmebanen deres.

Columbus Crew vant i 2021, Atlanta United FC i 2019 og Tigres i den første utgaven i 2018, med 2020-finalen avlyst på grunn av koronaviruspandemien.Kilde