Shadow

Austin FC vs. Real Salt Lake – Fotballkamprapport – 14. september 2022


Innbytter Moussa Djitte scoret i det 60., 76. og 80. minutt for å fullføre det første hat-tricket i Austin FC-historien og lede laget sitt til en 3-0-seier over gjestende Real Salt Lake onsdag kveld.

Djittes første MLS-prestasjon med flere mål hjalp Austin, en andreårsklubb, med å vinne sin første sluttspillplass. Austin FC knipset et tre-kamps tap og rykket nærmere å sikre seg den andre postseason-seedet i Western Conference.

Diego Fagundez ga assists til to av Djittes mål, noe som brakte den senegalske innfødtes sesong til fire på 14 opptredener, alle unntatt én av dem som kom fra benken.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Austin (16-9-6, 54 poeng) ligger nå fem poeng over tredjeplass FC Dallas, og hvert lag har tre kamper igjen.

Salt Lake (11-10-10, 43 poeng) ble holdt målløs for en tredje kamp på rad i nok et slag mot deres egne håp etter sesongen, til tross for at de uten tvil var den farligere siden i de første 45 minuttene.

RSL begynte natten tre poeng foran LA Galaxy for den syvende og siste sluttspillplassen, med Galaxy senere onsdag i Vancouver.

Djitte begynte kvelden i det 58. minutt da han kom inn for Maximiliano Urruti, og han hadde Austin foran på sin første involvering i kampen.

Julio Cascante sprayet en ball utenfor for Fagundez på venstresiden, og Fagundez krøllet inn et innlegg mot kanten av 6-meteren.

Djitte holdt løpet for å forbli på sidelinjen og løp inn på krysset, og møtte det med en første-touch-halvvolley for å stikke den forbi keeper Zac MacMath, som kanskje reagerte sent på spillet.

Djitte, 22, doblet fordelen 16 minutter senere med noen raske tanker. Ethan Finlay slo en halvvolley fra tverrliggeren, og Djitte var først ute med en headet halvklaring på høyre side av sekstenmeteren. Han hamret en lav halvvolley forbi MacMath og innenfor venstre stolpe.

Djitte fullførte hat-tricket fire minutter senere med kveldens kanskje enkleste sjanse, og fant seg selv alene på baksiden etter at Ruben Gabrielsen knipset på innlegget til Fagundez.

Igjen var det et lavt skudd for å avslutte sekvensen som ga MacMath liten sjanse.

Austin-målvakten Brad Stuver avsluttet med seks redninger, mens MacMath ble kreditert uten redninger.Kilde