Shadow

Nashville Youth Hockey League får utstyr på et blunk – sparer tid for travle frivillige


Nashville Youth Hockey League er en ideell organisasjon som har utviklet og beriket amatørungdomshockeyspillere siden 1964. Etter at en skøytebane i nærheten ble stengt for fire år siden, opplevde ligaen en ekspansiv vekst, og nådde nesten 500 idrettsutøvere i alderen 5-18 år.

Utfordringen

Med en stab av dedikerte frivillige er det viktig å spare tid. Tony Wirth, ligaens utstyrssjef, visste at dette var spesielt sant. Som den primære kontakten for lagets utstyr og sprit, druknet Wirth.

«Med vår gamle klesleverandør måtte jeg ordne opp i alt og ta det med til skøytebanen; Jeg måtte håndtere alle returene. Jeg elsker å gi tid, men det tar tid, sa Wirth.

Når spillere bestilte nye skjorter, bukser og vesker for sesongen, kan det ta flere uker før de ankommer. Denne langsomme snuoperasjonen ble et problem for reisespillere som ofte trengte utstyret raskt i hånden. På toppen av det var det knapt noen klesalternativer som ble bygget for å prestere. For eksempel hadde Nashville Youth Hockeys tidligere leverandør treningsdresser, men siden de ikke var nylonbaserte, klarte de bare ikke å følge med på isen.

Løsning

Nashville Youth Hockey trengte en klesløsning som ville følge med tiden og gi spillerne en mer effektiv opplevelse. De kom til SportsEngine Gear, drevet av SquadLocker som leverte alt dette og litt til.

Klær med lynets hastighet

Å klatre gjennom raske snuoperasjoner er nå en saga blott. Med SportsEngine Gear er det enkelt å sette opp en nettbutikk, og Tony Wirth setter pris på at han kan mikse og matche logoer, spinne opp morsomme design og legge til nye produkter ved å trykke på en knapp. Butikken er alltid åpen, og spillere kan få skreddersydde klær levert rett hjem på så raskt som fem dager.

«Spillerpakkene gikk rett til dørstokken, og det tok mye av meg. Jeg kunne endelig glede meg over å se sønnen min spille hockey,” sa Wirth.

Dagene med å sortere gjennom hauger med bokser og organisere utstyr er for lengst forbi for de travle frivillige, og frigjør sårt tiltrengt tid til å komme tilbake til kjærligheten til spillet.

De beste merkene innen hockey

For å prestere i skøytebanen trenger du de riktige produktene, og SportsEngine Gear tilbyr noen av de mest ettertraktede merkene. Spillere og familier kan bestille fra premiummerker som Under Armour, CCM og Champro, og administratorer kan hele tiden rotere ut produkter etter hvert som nye blir tilgjengelige.

Nashville Youth Hockey-spillere elsket utvalget av alternativer som fikk dem til å se og føle seg bra på isen.

En pengeinnsamlingsmaskin

Som en ideell organisasjon er Nashville Youth Hockey stadig på utkikk etter nye innsamlingsmuligheter og salg av spritklær som er blitt en fin måte å få pengene til å rulle inn. Etter å ha byttet til SportsEngine Gear rapporterte Wirth at han solgte klær verdt 25 000 USD på bare én sesong. . Han skylder mye av det til det store utvalget av varer som er tilgjengelig.

«Vi ville aldri ha solgt så mye varer med bare seks varer. Jeg skal sjekke og endre den for å holde produktene ferske, sier Wirth. “Det er alltid gøy å se barna når de får det.”

Wirth fant ut at det var flere forskjellige måter å maksimere pengeinnsamlingen på gjennom SportsEngine Gear-butikken hans. Ved å dra nytte av sesongbaserte kjøpsperioder som Black Friday, og skape nye og unike design, skjøt salget opp umiddelbart.

Pakker det hele

Siden implementeringen av SportsEngine Gear, har Nashville Youth Hockeys virksomhet blitt transformert.

«Da jeg begynte, var det en helt annen opplevelse. Nå ser det ut til at alle legger merke til at de får tingene sine i tide, og de elsker produktene og prosessen – det er stolthet fra min side, sier Wirth.

Det som før var en krevende prosess med å samle inn størrelser, sortere klær og dele ut utstyr er nå sømløst og morsomt – å kutte ned på tid og skaffe sårt tiltrengte midler til den ideelle organisasjonen.Kilde